Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tyresö

Hos oss på Fonus begravningsbyrå i Tyresö möter Ni Sven Ek som sedan många år arbetat och varit bosatt i Tyresö. Sven är även borgerlig officiant. Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just Era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för Er genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Klicka här för att kontakta oss

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Myggdalsplan 5 135 40 Tyresö

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Tyresö

Sven Ek
Sven Ek
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Lena Gard
Lena Gard
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Begravningsplaneraren och Vita Arkivet

Via Begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Det går bra att fråga oss eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet, ställa frågor gällande begravning, ekonomi eller juridik. Vita Arkivet finns för att hjälpa dig att få den begravning du önskar och är till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Miljövänligt begravningssortiment

Vi på Fonus lägger stor vikt vid att kunna erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Det gör vi genom att använda svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber och ha en svepskjorta i ekologisk bomull.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så kan vi genom Familjens Jurist erbjuda professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte samt all annan form av familjejuridik.

Vi träffas där det passar dig

Ni är välkomna in på vårt fina kontor men vi kan även besöka er i hemmet. Det finns möjlighet att ha mötet digitalt eller via telefon.

Varmt välkomna att boka en tid hos oss!

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist vid Globen

Besök webbsida