Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tyresö

Vi som jobbar på Fonus i Tyresö har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning. I Tyresö har vi ingen fysisk byrå utan gör endast hembesök.

Klicka här för att kontakta oss

Vi gör endast hembesök. Ring oss för att boka ett möte!

Tyresö

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig i Tyresö

Lena Löfgren
Lena Löfgren
Kundrådgivare
Ellina Hagland
Ellina Hagland
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Begravningsplaneraren och Vita Arkivet

Via Begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Det går bra att fråga oss eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet, ställa frågor gällande begravning, ekonomi eller juridik. Vita Arkivet finns för att hjälpa dig att få den begravning du önskar och är till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Miljövänligt begravningssortiment

Vi på Fonus lägger stor vikt vid att kunna erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Det gör vi genom att använda svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber och ha en svepskjorta i ekologisk bomull.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så kan vi genom Familjens Jurist vid Globen erbjuda professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte samt all annan form av familjejuridik.

Vi träffas där det passar dig

Vi gör hembesök i Tyresö och erbjuder också möjlighet att träffas på vår Fonusbyrå i Haninge. Om du önskar kan vi ha mötet via video eller telefon. Varmt välkommen att boka en tid med oss!

Vi gör endast hembesök. Ring oss för att boka ett möte!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist vid Globen

Besök webbsida