Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tyresö

Vi som jobbar på Fonus i Tyresö har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Regnbågsgatan 18 135 40 Tyresö

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Tyresö

Lena Löfgren
Lena Löfgren
Kundrådgivare
Ellina Hagland
Ellina Hagland
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Begravningsplaneraren och Vita Arkivet

Via Begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Det går bra att komma in till oss och hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet, ställa frågor gällande begravning, ekonomi eller juridik. Vita Arkivet finns för att hjälpa dig att få den begravning du önskar och är till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Miljövänligt begravningssortiment

Vi på Fonus lägger stor vikt vid att kunna erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Det gör vi genom att använda svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, och ha en svepskjorta i ekologisk bomull.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så kan vi genom Familjens Jurist vid Globen erbjuda professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte samt all annan form av familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Tyresö

Vi har möjlighet att boka möten hos MOHV Fastighetsmäklare på Regnbågsgatan 24 vid Tyresö centrum. Det bemannas enligt överenskommelse. Vi kan också göra hembesök om det passar er bättre.

Välkommen att ringa oss för mer information och bokning!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist vid Globen

Besök webbsida