Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Växjö

Du hittar oss mitt i centrala Växjö på Bäckgatan 19, som är en gågata. Genom våra fönster ser vi små butiker och i hörnet har vi Teatertorget. Här finns goda parkeringsmöjligheter och handikappvänlig entré. Inne hos oss väntar ljusa och trevliga lokaler. Vi har en bemannad kunddisk, där vi möter önskemål som köp av ljus, lyktor och vaser, insättning till minnesfonder, råd angående Vita Arkivet osv.

Självklart hjälper vi till med att ordna begravningar. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av att arrangera såväl kyrkliga som borgerliga begravningar och ställer även upp som borgerlig officiant. I samband med begravningen kan vi hjälpa till med beställning av gravsten. Bouppteckningar ordnar våra kollegor på Familjens Jurist som arbetar vägg i vägg med oss. De har stort kunnande och lång erfarenhet inom familjejuridikens alla områden. 

Pensionärsföreningar, fackförbund och skolor är också välkomna att höra av sig till oss. Vi gör gärna besök och informerar om vår verksamhet. Det är ingen tvekan om att ämnet engagerar - tankarna kommer upp till ytan. Därför blir spontana frågor ett naturligt inslag.

Flera väljer Fonus begravningsbyrå, eftersom vi är rikstäckande. En beställning kan göras i Växjö, även om själva begravningen sker på annan plats i Sverige eller i annat land.

En sak till: vi brygger gärna en kopp kaffe, som kan smaka gott när man planerar viktiga saker i livet. Välkommen in till oss i Växjö!

Conny Edvinsson
Conny Edvinsson
Kundrådgivare/Representant
Jan Erlandsson
Jan Erlandsson
Kundrådgivare/Representant
Henrik Rundgren
Henrik Rundgren
Kontorschef
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Växjö

Besök webbsida