Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Växjö

Du hittar oss mitt i centrala Växjö på Bäckgatan 19, som är en gågata. Genom våra fönster ser vi små butiker och i hörnet har vi Teatertorget. Här finns goda parkeringsmöjligheter och handikappvänlig entré. Inne hos oss väntar ljusa och trevliga lokaler. Vi har en bemannad kunddisk, där vi möter önskemål som köp av ljus, lyktor och vaser, insättning till minnesfonder, råd angående Vita Arkivet, m.m.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Bäckgatan 19 352 31 Växjö

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Växjö

Conny Edvinsson
Conny Edvinsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Jan Erlandsson
Jan Erlandsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pernilla Egonsson
Pernilla Egonsson
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Pratar även engelska
Frank Jonelid
Frank Jonelid
Kundrådgivare, Borgerlig officiant, Ceremonivärd och Solist
Angelica Holm
Angelica Holm
Kundområdeschef, Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Pratar även engelska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Självklart hjälper vi till att ordna begravningar

Vi som jobbar här har lång erfarenhet av att arrangera såväl kyrkliga som borgerliga begravningar och ställer även upp som borgerlig officiant. I samband med begravningen kan vi hjälpa till med beställning av gravsten.

Bouppteckningar ordnar våra kollegor på Familjens Jurist som arbetar vägg i vägg med oss. De har stort kunnande och lång erfarenhet inom familjejuridikens alla områden. 

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Växjö kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Fonus kan föreläsa hos er

Pensionärsföreningar, fackförbund och skolor är också välkomna att höra av sig till oss. Vi gör gärna besök och informerar om vår verksamhet. Det är ingen tvekan om att ämnet engagerar - tankarna kommer upp till ytan. Därför blir spontana frågor ett naturligt inslag.

Vi är rikstäckande

Flera väljer Fonus begravningsbyrå, eftersom vi är rikstäckande. En beställning kan göras i Växjö, även om själva begravningen sker på annan plats i Sverige eller i annat land.

En sak till: vi brygger gärna en kopp kaffe, som kan smaka gott när man planerar viktiga saker i livet. Välkommen in till oss i Växjö!

Fonus begravningsbyrå i Växjö
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Växjö

Besök webbsida