Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Varberg

Klicka här för att kontakta oss

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Varberg

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi på Fonus begravningsbyrå hjälper dig gärna att skapa en vacker och personlig begravning i Varberg med omnejd. Vi kan ordna alla typer av begravningar - borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonin efter dina önskemål och behov. Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan göra ett hembesök, ha ett digitalt möte, eller så kan vi träffa dig på vår begravningsbyrå i Falkenberg.

Vi som hjälper dig i Varberg

Eva Lunnensten
Eva Lunnensten
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Berith Hultén
Berith Hultén
Kundområdeschef och Borgerlig officiant

Berith Hultén är certifierad begravningsentreprenör och blir ofta anlitad som borgerlig officiant vid begravningar. Berith har arbetat på Fonus sedan år 2005.

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Med värme och omtanke hjälper vi dig

Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer. Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet.

Börja planera begravningen

Under mötet, som brukar vara i 1–2 timmar, kan du i lugn och ro berätta om dina önskemål gällande begravningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Varberg tar upp allt ifrån musik, blommor, val av kista/urna och annons till programkort, ceremonilokal, med mera. Denna stund är värdefull för oss och hjälper oss att bättre kunna skräddarsy en mer personlig ceremoni.

Borgerlig begravning i Varberg

Fonus begravningsbyrå har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Berith Hultén och Eva Lunnensten är borgerliga officianter i Varberg. Ni är välkomna att fråga oss om ni vill veta mer om utformandet av en borgerlig begravning.

Lokala samarbeten i Varberg

Två blommor i Tvååker är en av våra duktiga blomsterbutiker som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Digitalt möte/videomöte

När familjen bor i olika delar av landet eller världen, eller då det av andra anledningar är svårt att samlas på en fysiskt plats, så tycker vi att det är en bra lösning att hålla begravningsmötet digitalt. På så vis kan alla delta trots fysiska avstånd. Vi delar då skärmen med deltagarna som finns med digitalt för att kunna visa bilder och valmöjligheter.

Information och föreläsningar i Varberg

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Vita Arkivet

Vill man underlätta för sina anhöriga finns Vita Arkivet att fylla i. Där skriver man sina egna önskemål och sina egna tankar om hur begravningen ska vara. Vi på Fonus i Varberg kan hjälpa till att fylla i Vita Arkivet och vi kan även förvara det kostnadsfritt åt dig hos oss.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist i Varberg, Sveriges största familjejuridiska byrå. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster som du kan tänkas behöva. 

Hitta Fonus begravningsbyrå i Varberg

I Varberg har vi ingen fysisk byrå men vi gör hembesök och erbjuder också möjlighet att träffas på vår Fonusbyrå i Falkenberg.

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste begravningsbyrå, även om begravningen ska ske på en annan ort.

Fonus begravningsbyrå i Varberg

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Varberg.

Besök webbsida