Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Varberg

Vi vet att platsen för mötet kan vara viktigt och hjälper dig därför på vårt kontor eller i din hemmiljö. Hos oss kan du få hjälp med allt, från begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi ordnar alla typer av begravningar; vare sig borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonin efter dina önskemål och behov.

Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer. Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet.

Börja planera begravningen

Under mötet, som brukar vara i 1–2 timmar, kan du i lugn och ro berätta om dina önskemål gällande begravningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Varberg tar upp allt ifrån musik, blommor, val av kista/urna och annons till programkort, ceremonilokal osv. Denna stund är värdefull för oss och hjälper oss att bättre kunna skräddarsy en mer personlig ceremoni. För att bäst kunna tillgodose dina önskemål inför en begravning rekommenderar vi att du bokar en tid för ett möte.

Borgerlig begravning i Varberg

Fonus begravningsbyrå har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Berith Hultén och Eva Lunnensten är borgerliga officianter i Varberg. Ni är välkomna att fråga, om ni vill veta mer om utformandet av en borgerlig begravning.

Lokala samarbeten i Varberg

Två blommor i Tvååker är en av våra duktiga blomsterbutiker som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Möte via Skype

När familjen bor i olika delar av landet eller världen eller då det av andra anledningar är svårt att komma till vårt kontor så tycker vi att det är en bra lösning att hålla begravningsmötet via Skype. Ni alla eller någon av er kan på så vis delta trots ett fysiskt avstånd. Vi delar skärm med skypedeltagaren för att kunna visa bilder osv. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Information och föreläsningar i Varberg

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Vita Arkivet

Vill man underlätta för sina anhöriga finns Vita Arkivet att fylla i. Där skriver man sina egna önskemål och sina egna tankar om hur begravningen skall vara. Vi på Fonus i Varberg kan hjälpa till med att skriva Vita Arkivet och vi förvarar den kostnadsfritt hos oss.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster på ett och samma ställe. 

Hitta Fonus begravningsbyrå i Varberg

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste begravningsbyrå, även om begravningen ska ske på en annan ort. I Varberg finns vi i Familjens Jurists lokal. 

Vi som arbetar på Fonus i Varberg

Vi som arbetar på Fonus i Varberg heter Berith Hultén och Eva Lunnensten.

Berith är certifierad begravningsentreprenör och ofta anlitad som borgerlig officiant vid begravningar. Berith har arbetat på Fonus sedan år 2005.

Eva har under många år arbetat med fördjupade processer för att finna vägen till arbete för personer som har ett utanförskap på arbetsmarknaden, personer med funktionsnedsättning, sjukskrivna och arbetslösa. Innan dess har hon arbetat inom sjukvården samt inom servicebranschen.

Vi finns när du behöver oss.

Berith Hultén
Berith Hultén
Kontorschef
Eva Lunnensten
Eva Lunnensten
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Varberg.

Besök webbsida