Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falkenberg

Vi vet att platsen för mötet kan vara viktigt och hjälper dig därför på vårt kontor eller i din hemmiljö. Du kan även boka begravningen själv på internet, om det passar Dig bättre. Hos oss kan du få hjälp med allt, från begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi ordnar alla typer av begravningar; vare sig borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonin efter dina önskemål och behov.

Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer. Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet eller ansöka om en begravningsförsäkring

Börja planera begravningen

Under mötet, som brukar vara i 1–2 timmar, kan du i lugn och ro berätta om dina önskemål gällande begravningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Falkenberg tar upp allt ifrån musik, blommor, val av kista/urna och annons till programkort, ceremonilokal osv. Denna stund är värdefull för oss och hjälper oss att bättre kunna skräddarsy en mer personlig ceremoni. För att bäst kunna tillgodose dina önskemål inför en begravning rekommenderar vi att du bokar en tid för ett möte.

Miljöbegravning i Falkenberg

På Fonus i Falkenberg erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Borgerlig begravning i Falkenberg

Fonus begravningsbyrå har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Berith Hultén och Eva Lunnensten är borgerliga officianter i Falkenberg. Ni är välkomna att fråga, om ni vill veta mer om utformandet av en borgerlig begravning.

Lokala samarbeten i Falkenberg

Vi värnar gärna om våra lokala samarbetspartners för bokning av minnesstunder, som till exempel Falkenberg Strandbad.

Florist Linnéa och Faurås blommor är några av våra duktiga blomsterbutiker som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Möte via Skype

När familjen bor i olika delar av landet eller världen eller då det av andra anledningar är svårt att komma till vårt kontor så tycker vi att det är en bra lösning att hålla begravningsmötet via Skype. Ni alla eller någon av er kan på så vis delta trots ett fysiskt avstånd. Vi delar skärm med skypedeltagaren för att kunna visa bilder osv. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Information och föreläsningar i Falkenberg

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå med över 30 kontor runt om i landet. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster på ett och samma ställe. 

Hitta Fonus begravningsbyrå i Falkenberg

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste begravningsbyrå, även om begravningen ska ske på en annan ort. I Falkenberg finns vi på Arvidstorpsvägen 1 (Folkets Hus).

Ni når oss på Falkenbergskontoret enklast via telefon 0346-82123, eller genom att besöka vårt kontor. 

Vi som arbetar på Fonus i Falkenberg

Vi som arbetar på Fonus i Falkenberg heter Berith Hultén, Eva Lunnensten och Susann Nyvall.

Berith är kontorschef för Fonus Halmstad och arbetar som kundrådgivare. Berith är certifierad begravningsentreprenör och ofta anlitad som borgerlig officiant vid begravningar. Berith har arbetat på Fonus sedan år 2005.

Eva arbetar på Fonus i Falkenberg och Halmstad. Eva har under många år arbetat med fördjupade processer för att finna vägen till arbete för personer som har ett utanförskap på arbetsmarknaden, personer med funktionsnedsättning, sjukskrivna och arbetslösa. Innan dess har hon arbetat inom sjukvården samt inom servicebranschen.

Susann arbetar på Fonus i Falkenberg och Halmstad. Susann har tidigare arbetat på Fonus i Uddevalla där hon började hösten 2007.

Vi finns När Du behöver oss !

Berith Hultén
Berith Hultén
Kontorschef
Eva Lunnensten
Eva Lunnensten
Kundrådgivare/Representant
Susann Nyvall
Susann Nyvall
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Falkenberg

Besök webbsida