Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Falkenberg

Vi vet att platsen för mötet kan vara viktigt och hjälper dig därför på vårt kontor eller i din hemmiljö. Du kan även boka begravningen själv på internet, om det passar Dig bättre. Hos oss kan du få hjälp med allt, från begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi ordnar alla typer av begravningar; vare sig borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonin efter dina önskemål och behov.

Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer. Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet eller ansöka om en begravningsförsäkring

Miljöbegravning i Falkenberg

På Fonus i Falkenberg erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus begravningsbyrå samarbetar med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå med över 30 kontor runt om i landet. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster på ett och samma ställe. 

Hitta hit Fonus begravningsbyrå i Falkenberg

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste begravningsbyrå, även om begravningen ska ske på en annan ort. I Falkenberg finns vi på Arvidstorpsvägen 1 (Folkets Hus).

Ni når oss på Falkenbergskontoret enklast via telefon 0346-82123, eller genom att besöka vårt kontor. 

Vi har jour dygnet runt, som Du når via ovanstående nummer.

Vi finns När Du behöver oss !

Berith Hultén
Berith Hultén
Kontorschef
Eva Larsson
Eva Larsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.