Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Umeå

Hos oss möter du Stefan Wahllöf, Mats Byström Nuft, Katarina Hermanson, Pia Törnqvist och Janeth Säfsten. Vi hjälper er att utforma alla typer av begravning – borgerlig, kyrklig eller efter någon annan trosuppfattning.

Vi är måna om att sätta anhörigas önskemål i centrum och att utforma en personlig, värdig och vacker begravning. En begravningsceremoni är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Vi anordnar den begravning du önskar

Vi på Fonus begravningsbyrå i Umeå ordnar med blommor, minnesstund och ger råd i valet av gravsten. Vi arbetar med kunden i fokus med känsla och hjärta. Vi utför även hämtning, kistläggning och representerar på begravning. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande.

Hos oss kan ni även få hjälp med att fylla i Vita Arkivet.

För oss är kvalitet väldigt viktig. Därför är Fonus verksamhet inom begravning, försäkring och sten kvalitetscertifierat enligt den internationella standarden ISO 9001. Vi är en av få aktörer inom begravningsbranschen som är kvalitetscertifierade.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Umeå. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Umeå

Vi har lokalt samarbete med flera blomsteraffärer i Umeå med omnejd. Vi har även flera solister och musiker för musikaliska inslag vid begravning som vi kan rekommendera. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstund så har vi samarbete med flera restauranger och cateringfirmor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Umeå

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Umeå på Västra Norrlandsgatan 18A. Enligt överenskommelse kan vi även utför hembesök om du hellre önskar det.

Du är varmt välkommen att kontakta Fonus begravningsbyrå i Umeå!

Janeth Säfsten
Janeth Säfsten
Kontorschef/Kundrådgivare
Är också borgerlig officiant
Mats Byström Nuft
Mats Byström Nuft
Kundrådgivare/Representant
Katarina Hermanson
Katarina Hermanson
Kundrådgivare/Representant
Stefan Wahllöf
Stefan Wahllöf
Kundrådgivare/Representant
Pia Törnqvist
Pia Törnqvist
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Umeå

Besök webbsida