Välkommen till Fonus nyöppnade begravningsbyrå i Holmsund

Vi Fonus begravningsbyrå i Holmsund anordnar den begravning du önskar. Vi ordnar med blommor, minnesstund och ger råd i valet av gravsten. Vi arbetar med kunden i fokus med känsla och hjärta. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande. Hos oss kan du även få kostnadsfri hjälp med att fylla i Vita Arkivet

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten

Vi har lokalt samarbete med flera blomsteraffärer i Umeå med omnejd. Vi har även flera solister och musiker för musikaliska inslag vid begravning som vi kan rekommendera. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstund så har vi samarbete med flera restauranger och cateringfirmor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Holmsund

Vi finns på Centralgatan 1, 150m från Himmelska fridens torg. Vi gör även hembesök i Holmsund och Obbola.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Holmsund

Vi är måna om att sätta anhörigas önskemål i centrum och att utforma en personlig, värdig och vacker begravning. En begravningsceremoni är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Hos oss möter du Stefan Wahllöf, Mats Byström Nuft, Katarina Hermanson och Janeth Säfsten. Vi hjälper er att utforma alla typer av begravning – borgerlig, kyrklig eller efter någon annan trosuppfattning.

Stefan Wahllöf
Stefan Wahllöf
Kundrådgivare/Representant
Mats Byström Nuft
Mats Byström Nuft
Kundrådgivare/Representant
Katarina Hermanson
Katarina Hermanson
Kundrådgivare/Representant
Janeth Säfsten
Janeth Säfsten
Kontorschef/Kundrådgivare
Är också borgerlig officiant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Umeå

Besök webbsida