Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Timrå

Hos oss möter du Maud Fröst, Pelle Sundwall, Ida Sandberg, Fredrik Bäckman och Pia Alm. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi strävar efter att samma kundrådgivare ska hjälpa kunden hela vägen; från hämtning av avliden till uppföljningssamtal. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss

För tillfället håller vi dörren låst och är endast öppna för bokade besök. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Köpmangatan 18 B 861 31 Timrå

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Timrå

Pia Alm
Pia Alm
Kontorschef och Borgerlig Officiant
Maud Fröst
Maud Fröst
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pelle Sundwall
Pelle Sundwall
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Ida Sandberg
Ida Sandberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Fredrik Bäckman
Fredrik Bäckman
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Dörren är låst men vi har öppet som vanligt

På grund av rådande coronasituation håller vi vår dörr låst tills vidare och har endast öppet för bokade besök. Om du önskar boka en tid, få hjälp med minnesgåvor eller Vita Arkivet, är du varmt välkommen att ringa oss så hjälper vi dig!

Lokala samarbeten i Timrå

Genom åren så har vi arbetat upp ett bra samarbete med Sundsvalls bästa florister. Vi arbetar främst med, Sörberge Blomsterhandel. Det som är så givande med våra florister är att de kan skapa blomsterdekorationer utifrån teman, känslor och personliga önskemål.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Både Jörgen och Pia är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Sundsvall. Vi arbetar nära vårt juridikkontor. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Timrå

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Timrå på Köpmangatan 18. Vårt upptagningsområde är Timrå och Sundsvall med omnejd; Matfors, Njurunda, Kvissleby, Alnö, Sundsbruk, Ljustorp, Hässjö och Söråker.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

För tillfället håller vi dörren låst och är endast öppna för bokade besök. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sundsvall

Besök webbsida