Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Timrå

Hos oss möter du Maud Fröst, Pelle Sundwall, Ida Sandberg och Pia Alm. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi strävar efter att samma kundrådgivare ska hjälpa kunden hela vägen; från hämtning av avliden till uppföljningssamtal. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Köpmangatan 18 B 861 31 Timrå

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Timrå

Pia Alm
Pia Alm
Kontorschef och Borgerlig officiant
Maud Fröst
Maud Fröst
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pelle Sundwall
Pelle Sundwall
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Ida Sandberg
Ida Sandberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Dörren är låst men vi har öppet som vanligt

På grund av rådande coronasituation håller vi vår dörr låst tills vidare och har endast öppet för bokade besök. Om du önskar boka en tid, få hjälp med minnesgåvor eller Vita Arkivet, är du varmt välkommen att ringa oss så hjälper vi dig!

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Vi har tre utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Lokala samarbeten i Timrå

Genom åren så har vi arbetat upp ett bra samarbete med Timrås bästa florister. Vi arbetar främst med, Sörberge Blomsterhandel, Vivsta Blomsterhandel och Deltablommor. Det som är så givande med våra florister är att de kan skapa blomsterdekorationer utifrån teman, känslor och personliga önskemål.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Sundsvall. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Timrå kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Timrå

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Timrå på Köpmangatan 18. Vårt upptagningsområde är Timrå och Sundsvall med omnejd; Matfors, Njurunda, Kvissleby, Alnö, Sundsbruk, Ljustorp, Hässjö och Söråker.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sundsvall

Besök webbsida