Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sundsvall

Hos oss möter du Maud Fröst, Jörgen Westin, Karin Backlund, Pelle Sundwall och Pia Alm. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi strävar efter att samma kundrådgivare ska hjälpa kunden hela vägen; från hämtning av avliden till uppföljningssamtal. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten i Sundsvall

Genom åren så har vi arbetat upp ett bra samarbete med Sundsvalls bästa florister. Vi arbetar främst med Blomsterservice, Inne & Ute blommor, Sörberge Blomsterhandel samt Blomsterfröknarna. Det som är så givande med våra florister är att de kan skapa blomsterdekorationer utifrån teman, känslor och personliga önskemål.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Både Jörgen och Pia är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Sundsvall. Vi arbetar nära vårt juridikkontor. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sundsvall

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Sundsvall, nära Stora Torget. Vårt upptagningsområde är Timrå och Sundsvall med omnejd; Matfors, Njurunda, Kvissleby, Alnö, Sundsbruk, Ljustorp, Hässjö och Söråker.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Jörgen Westin
Jörgen Westin
Kundrådgivare/Representant
Karin Backlund
Karin Backlund
Kundrådgivare/Representant
Maud Fröst
Maud Fröst
Kundrådgivare/Representant
Pia Alm
Pia Alm
Kontorschef
Staffan Sollén
Staffan Sollén
Kundrådgivare/Representant
Pelle Sundwall
Pelle Sundwall
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.