Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sundsvall

Du hittar oss på Esplanaden 11, mitt i Sundsvalls vackra stenstad.

Vår personal har lokal förankring. Här träffar du Maud Fröst (Alnö), Pelle Sundwall (Timrå), Ida Sandberg (Alnö) och Pia Alm (Skönsberg). Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vår strävan är att samma kundrådgivare ska hjälpa dig som kund hela vägen; från hämtning av avliden till gravsättning. När vi lär känna er som familj och får en bild av vem den avlidne var så kan vi tillsammans skapa en personlig ceremoni som blir till ett viktigt och fint minne.

Du ska känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt dig.

Då Fonus som företag finns över hela Sverige så kan vi ordna med ceremoni och gravsättning var än i landet det är aktuellt att hålla till.

Lokala samarbeten i Sundsvall

Genom åren så har vi arbetat upp ett gott samarbete med Sundsvalls bästa leverantörer inom vår verksamhet.

Våra florister är fantastiska och trygga samarbetspartners, vi arbetar främst med Blomsterservice City, Inne & Ute blommor Skönsberg, Sörberge Blomsterhandel och Blomsterfröknarna i Njurunda. Det som är så givande med våra florister är att de kan skapa blomsterdekorationer utifrån teman, känslor och personliga önskemål.

När det gäller minnesstunder så har vi nära samarbete med Grankotten Wretmans Catering, Stair Coffee, Församlingshemmen hos våra församlingar m fl. Allt går att ordna.

Borgerlig begravning

Vi utformar och genomför borgerliga ceremonier och för dessa finns egentligen inga regler för hur de ska se ut. Detta ger stor frihet för egna önskemål. En borgerlig ceremoni kan till exempel ske i kapell, i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Både Jörgen och Pia är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin. Kontakta oss för att få veta mer.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Sundsvall. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sundsvall

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Sundsvall, nära Stora Torget. Vårt upptagningsområde är Timrå och Sundsvall med omnejd; Matfors, Njurunda, Kvissleby, Alnö, Sundsbruk, Ljustorp, Hässjö och Söråker.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Pia Alm
Pia Alm
Kontorschef
Är också: Borgerlig officiant
Maud Fröst
Maud Fröst
Kundrådgivare/Representant
Pelle Sundwall
Pelle Sundwall
Kundrådgivare/Representant
Ida Sandberg
Ida Sandberg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00 - 17:00 Lördag - Söndag Stängt

Du kan alltid ringa oss dygnet runt. 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sundsvall

Besök webbsida