Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Stenungsund

I Stenungsund möter du Susanne Wedner. Susanne hjälper dig att planera och genomföra begravningar på det sätt som de anhöriga, eller den avlidna, tänkt sig. Hos oss kan du få hjälp med att ordna begravning, skicka blommor till en begravning, fylla i Vita Arkivet, men också allt annat som har med begravning att göra. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

C W Borgs väg 4 444 31 Stenungsund

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Stenungsund

Anette Carlsson
Anette Carlsson
Kundrådgivare och Representant

Anette Carlsson är certifierad kundrådgivare genom yrkeshögskolans begravningsrådgivarutbildning på Sensus. Anette började hos Fonus hösten 2018 och innan dess arbetade hon som affärsutvecklare, försäljningschef och projektledare. Förutom kundrådgivare jobbar Anette även med Fonusrådet och lokala marknadsfrågor.

Susanne Wedner
Susanne Wedner
Kontorschef

Susanne Wedner är diplomerad kundrådgivare och har arbetat på Fonus sedan 2005. Sedan 2006 är hon även borgerlig officiant. Susanne är kontorschef för kontoren i Kungälv, Kortedala, Angered, Hjalmar Brantingsgatan, Torslanda och Stenungsund.

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Borgerliga begravningar

Susanne är även officiant vid icke-kyrkliga begravningar. När man väljer en icke kyrklig begravning utformar man ceremonin utifrån den avlidens önskemål och personlighet, med sång, musik, tal och dikter. Kontakta oss gärna om du önskar få veta mer om borgerliga begravningar.

Miljövänligt sortiment i Stenungsund

På Fonus i Stenungsund erbjuder vi ett miljövänligt begravningssortiment. Det miljövänliga begravningssortimentet är framtaget för att ge en så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljösortimentet.

Lokala samarbeten i Stenungsund

Vi har lokala samarbeten med florister, cateringfirmor och restauranger, bland annat med Stenungsögården och Jordhammars Herrgård. När det gäller blommor samarbetar vi med Blommor & Sånt. Blommor & Sånt tar gärna emot våra kunder för personlig service.

Samarbete med Familjens Jurist 

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg och juristen kommer till vårt kontor för att genomföra bouppteckningar, men även för att upprätta testamenten och andra juridiska tjänster efter överenskommelse.

Fonus hjälper dig i hela Sverige

Vi på Fonus i Stenungsund kan hjälpa dig om din anhöriga finns på annan ort. Du kan alltid komma in till den Fonusbyrån som finns närmast dig. Vi samarbetar över landet så att du kan känna att du får den service du behöver, där du finns.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Stenungsund

Fonus begravningsbyrå i Stenungsund hittar du på CW Borgs väg 4, placerat mellan torget och stationen. Det finns parkeringsmöjligheter mitt emot kontoret. Om du inte har du möjlighet att ta dig till kontoret gör vi gärna hembesök, både här i kommunen och i grannkommunerna.

Vill ni veta mer om oss besöker vi gärna organisationer, skolor och liknande och berättar om vår verksamhet. Naturligtvis är detta kostnadsfritt.

Fonus begravningsbyrå i Stenungsund
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida