Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Piteå

När ni kommer till oss möter ni Tomas Lundberg, Annelie Christoffersson och Maria Rankvist. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

För oss på  Fonus begravningsbyrå i Piteå är det väldigt viktigt att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och ni ska kunna känna er trygg med att allt blir som ni har tänkt er.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Piteå. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå.

Lokala samarbeten i Piteå

Vi har ett nära samarbete med Buketten, Piteå Handel o Trädgård och Sinnenas Atelje. De är tre duktiga florister som utformar kistdekorationer och andra blomarrangemang runt begravningen efter era önskamål. Vill ni ha hjälp med mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med Café Rosenboden.

Fonus minnessidor

För att förmedla gåvor och telegram hänvisar vi er till Fonus minnessidor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Piteå

Fonus begravningsbyrå i Piteå ligger på Sundsgatan 2, vid kanalen. Varmt välkommen att kontakta oss. Här får ni god tid på er med alla frågor och beslut som ska tas. Vi täcker upp för hembesök i hela Piteå om ni hellre önskar det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på  Fonus begravningsbyrå i Piteå!

Fonus begravningsbyrå i Piteå

Annelie Christoffersson
Annelie Christoffersson
Kundrådgivare/Representant
Maria Rankvist
Maria Rankvist
Kundrådgivare/Representant
Tomas Lundberg
Tomas Lundberg
Kontorschef
Öppettider Måndag – fredag 08:00 – 16:30

Lunchstängt 12:00 – 13:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Piteå

Besök webbsida