Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Österbybruk

Fonus begravningsbyrå i Österbybruk hjälper dig med dödsfall och begravning. Hos oss får du kostnadsfri hjälp med att fylla i och förvara Vita Arkivet där dina närmaste får vägledning om hur du önskar din begravning.

Kontakta oss

Vi är inte alltid på plats, så ring innan du besöker oss.

Stråkvägen 1 748 31 Österbybruk

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Österbybruk

Mia Vahlberg
Mia Vahlberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Natalija Delic
Natalija Delic
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Tony Börjesson
Tony Börjesson
Ceremonivärd
Karin Lindell
Karin Lindell
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Att välja gravsten

Att välja gravsten är inte lätt då det finns många varianter och olika regler för olika kyrkogårdar om hur stenen får se ut. Hos oss i Österbybruk kan du få hjälp av Tony som besitter en mångårig och gedigen kunskap. Han hjälper dig gärna med det svåra valet av gravsten.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Österbybruk. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå med juristkontor runtom i Sverige. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning, testamenten med förvaring och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Österbybruk

Vår begravningsbyrå ligger på Stråkvägen 1 i Österbybruk. Eftersom kontoret inte alltid är bemannat så rekommenderar vi att du kontaktar oss innan, så att vi kan möta dig på kontoret. Vi kan även träffas via video eller telefon om du hellre önskar det. 

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Vi är inte alltid på plats, så ring innan du besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Österbybruk.

Besök webbsida