Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Österbybruk

I Österbybruk kan vi på Fonus hjälpa till att planera och genomföra vackra begravningar. Vi kan också hjälpa dig med frågor kring Vita Arkivet där dina närmaste får vägledning om hur du önskar din begravning. I Österbybruk har vi inget kontor utan vi gör endast hembesök.

Kontakta oss

Vi gör endast hembesök. Ring oss för att boka ett möte!

Österbybruk

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper i Österbybruk

Mia Vahlberg
Mia Vahlberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Natalija Delic
Natalija Delic
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Tony Börjesson
Tony Börjesson
Ceremonivärd
Karin Lindell
Karin Lindell
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Att välja gravsten

Att välja gravsten är inte lätt då det finns många varianter och olika regler för olika kyrkogårdar om hur stenen får se ut. I Österbybruk kan du få hjälp av Tony som besitter en mångårig och gedigen kunskap. Han hjälper dig gärna med det svåra valet av gravsten.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Östhammar. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå med juristkontor runtom i Sverige. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente med förvaring och andra juridiska frågor.

Träffa oss där det passar dig

Vi gör hembesök i Österbybruk och erbjuder också möjlighet att träffas på vår Fonus begravningsbyrå i Östhammar. Om du önskar kan vi ha mötet via video eller telefon. Varmt välkommen att boka en tid med oss!

Vi gör endast hembesök. Ring oss för att boka ett möte!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Östhammar.

Besök webbsida