Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Östhammar

På Fonus begravningsbyrå i Östhammar möter du Mia Vahlberg, Natacha Delic och Tony Börjesson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Hos oss på Fonus begravningsbyrå i Östhammar får du kostnadsfri hjälp med att fylla i och förvara Vita Arkivet där dina närmaste får vägledning om hur du önskar din begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Välja gravsten

Att välja gravsten är inte lätt, det finns många varianter och olika regler för olika kyrkogårdar hur stenen får se ut. Hos oss i Östhammar får du hjälp av Tony Börjesson som besitter en mångårig och gedigen kunskap. Han lotsar dig gärna i det svåra valet av gravsten.

Samarbete med Familjens jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Östhammar

Du hittar vår begravningsbyrå i Östhammar på Drottninggatan 2.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Mia Vahlberg
Mia Vahlberg
Kundrådgivare/representant
Natalija Delic
Natalija Delic
Kundrådgivare / Representant
Tony Börjesson
Tony Börjesson
Gravstenar/representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Gävle

Besök webbsida