Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lundby, Hisingen

Här möter du Ursula Starnberg och Denny Andreasson, i en lugn och trivsam miljö. Du är välkommen hit för att hämta "Vita Arkivet- Tankar och önskemål om mitt sista avsked" och vi hjälper dig att utforma en vacker och personlig begravning som blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare.

Vi på Fonus begravningbyrå i Lundby uppskattar kontakten med anhöriga, för att vi tycker att en begravning är en viktig stund, och hos oss ska du kunna känna dig trygg med att allt blir som du tänkt dig, både när det gäller religiösa eller borgerliga begravningar.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med lokala florister här på Hisingen. Vi har kontakt med cateringfirmor, musiker, solister och officianter - allt för att kunna planera och genomföra begravningen på det sättet du vill och för att få den personlig.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Göteborg. De har en bred kompetens så att du kan få hjälp med familjejuridiska frågor såsom testamente, bouppteckning och arvskifte.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.

Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Lundby

På Fonus begravningsbyrå i Lundby arbetar Ursula Starnberg och Denny Andréasson. 

Ursula Starnberg är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2006. Sedan 2013 arbetar hon på Hjalmar Brantingsgatan. Ursula har även arbetat på Oscar Fredrik & Wahls begravningsbyrå.

Denny Andréasson har arbetet med begravningar sedan 2002 då han började arbeta på Fjällmans begravningsbyrå. Sedan 2015 arbetar Denny på Fonus. Denny har deltagit i en rad utbildningar inom begravningsområdet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Denny Andréasson
Denny Andréasson
Kundrådgivare/Representant
Ursula Starnberg
Ursula Starnberg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.