Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lundby, Hisingen

Här möter du Ursula Starnberg och Denny Andreassson. Vi hjälper dig att utforma en vacker och personlig begravning.

Ursula och Denny uppskattar kontakten med kunder och att kunna ge en så fin upplevelse som möjligt. En begravning är en viktig stund som du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du tänkt.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med lokala florister i Göteborg och har kontakt med cateringfirmor om det önskas mat och dryck under minnesstunden.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens jurist. Därför kan du få hjälp med familjejuridiska frågor såsom arvskifte, testamente eller bouppteckning.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.
Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Här hittar du oss

Vår begravningsbyrå är beläget på Hjalmar Brantingsgatan 9, mittemellan Wieselgrens- och Vågmästareplatsen. Du kan komma till oss med buss, spårvagn eller bil. Om du tar egen bil finns det parkeringsmöjligheter både utmed Hjalmar Brantingsgatan samt en timmes fri parkering på tvärgatorna. Vi har ljusa och fräscha välkomnande lokaler i markplan.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Denny Andréasson
Denny Andréasson
Kundrådgivare/Representant
Ursula Starnberg
Ursula Starnberg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.