Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lundby, Hisingen

Här möter du Ursula Starnberg och Elis Andersson Norgren i en lugn och trivsam miljö. Du är välkommen hit för att hämta "Vita Arkivet- Tankar och önskemål om mitt sista avsked" och vi hjälper dig att utforma en vacker och personlig begravning som blir ett värdefullt minne när livet ska gå vidare.

Vi på Fonus begravningbyrå i Lundby uppskattar kontakten med anhöriga, för att vi tycker att en begravning är en viktig stund, och hos oss ska du kunna känna dig trygg med att allt blir som du tänkt dig, både när det gäller religiösa eller borgerliga begravningar.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med lokala florister här på Hisingen. Vi har kontakt med cateringfirmor, musiker, solister och officianter - allt för att kunna planera och genomföra begravningen på det sättet du vill och för att få den personlig.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Göteborg. De har en bred kompetens så att du kan få hjälp med familjejuridiska frågor såsom testamente, bouppteckning och arvskifte.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Lundby

På Fonus begravningsbyrå i Lundby arbetar Ursula Starnberg och Gunilla Jansson.

Ursula Starnberg är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2006. Sedan 2013 arbetar hon på Hjalmar Brantingsgatan. Ursula har även arbetat på Oscar Fredrik & Wahls begravningsbyrå.

Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Ursula Starnberg
Ursula Starnberg
Kundrådgivare/Representant
Gunilla Jansson
Gunilla Jansson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida