Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister mm. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Hantverkargatan 85-87 112 38 Stockholm

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus på Kungsholmen

Anne-Marie Dabérius
Anne-Marie Dabérius
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Eva-Britt Gustavsson
Eva-Britt Gustavsson
Kundrådgivare

Vi hjälper dig utforma begravningen du önskar

På Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen möter du Eva-Britt Gustavsson och Anne-Marie Dabérius. Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Planera begravningen

Genom Begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Det kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Lokala samarbeten

Vår lokala samarbetspartners som hjälper oss med olika tjänster inför begravningen. Vi har samarbete med floristerna Kaprifol Blomsterhandel och Agnes & Lisa. För mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med Västermalms församlings husmödrar, Raftewolds-, Fredrikshovs- och G:a Enskede Catering.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist  som är Sveriges största juristbyrå. Vi erbjuder genom Familjens jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvsskifte och all form av familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen

Kontoret ligger på Hantverkargatan 85-87, nära Fridhemsplans t-banestation samt busshållplatser för ett flertal busslinjer. Vi gör även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen
Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist på Kungsholmen

Besök webbsida