Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister mm. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

På Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen möter du Eva-Britt Gustavsson och Anne-Marie Dabérius. Eva-Britt arbetar som kundrådgivare och representant har 28 års erfarenhet i branschen har även arbetat med blommor.

Vi hjälper dig utforma begravningen du önskar

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just Era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Planera begravningen

Genom Begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Det kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss.

Lokala samarbeten

Vår lokala samarbetspartners som hjälper oss med olika tjänster inför begravningen. Vi har samarbete med floristerna Kaprifol Blomsterhandel och Agnes & Lisa. För mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med Västermalms församlings husmödrar, Raftewolds-, Fredrikshovs- och G:a Enskede Catering.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist  som är Sveriges största juristbyrå. Vi erbjuder genom Familjens jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvsskifte och all form av familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen

Kontoret ligger på Hantverkargatan 85-87, nära Fridhemsplans t-banestation samt busshållplatser för ett flertal busslinjer. Vi gör även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Anne-Marie Dabérius
Anne-Marie Dabérius
Kundrådgivare/Representant
Eva-Britt Gustavsson
Eva-Britt Gustavsson
Kundrådgivare
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist på Kungsholmen

Besök webbsida