Välkommen till Fonus begravningsbyrå på Kungsholmen

Varmt välkomna till oss på Fonus Hantverkargatan. Vi har öppet 9-20 på torsdagar. Måndag till onsdag samt fredag är öppettiden 9-17.

Vi har flera års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående dör befinner man sig som anhörig i en av livets svåraste stunder. Vi finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Vi hjälper er med allt ifrån begravning, gravstensbeställning och samarbetar även med vårt dotterbolag Familjens jurist. När ni behöver juridisk hjälp med bouppteckning, upprättande av testamente, samboavtal med mera.

Vita arkivet är en kostnadsfri tjänst som finns för dig som vill skriva ner dina egna önskemål kring din egen begravning. Det kan underlätta för dina anhöriga i framtiden när svåra beslut behöver tas. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Ni hittar oss på Hantverkargatan 85-87, med gångavstånd från Fridhemsplans t-banestation samt flera bussförbindelser över hela Stockholm.

Eva-Britt Gustavsson
Eva-Britt Gustavsson
Kontorschef
Majsan Sandström
Majsan Sandström
Kundrådgivare/Representant
Elisabeth Sahlberg
Elisabeth Sahlberg
Kundrådgivare/representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.