Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Krokom

Klicka här för att boka ett möte

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Krokom

Våra bästa livsråd

I vårt arbete blir vi på Fonus varje dag påminda om livets skörhet och skönhet. Nu delar våra medarbetare med sig av sina bästa livsråd.

Ta del av våra livsråd

Vi på Fonus begravningsbyrå hjälper dig gärna att skapa en vacker och personlig begravning i Krokom med omnejd. Vi kan ordna alla typer av begravningar - borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonin efter dina önskemål och behov. Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan göra ett hembesök, ha ett digitalt möte, eller så kan vi träffa dig på vår begravningsbyrå i Östersund.

Vi som hjälper dig i Krokom

Kicki Ylander
Kicki Ylander
Kontorschef och Kundrådgivare

Kicki Ylander började på Fonus 2006 och hon är certifierad begravningsentreprenör sedan 2014. Hon tycker att det finaste med hennes jobb är att kunna ge förslag, råd och information som hjälper familjerna att ta ett så personligt avsked som möjligt av en älskad.

Kicki brinner extra mycket för att hjälpa till att hitta alla de små detaljer som gör begravningen personlig. Till exempel den perfekta utsmyckningen av kistan eller urnan, att hitta solisten som perfekt matchar musikönskemålen, att de som önskar programkort får dessa så personliga som möjligt, och att minnesstunden knyter an till personen man just tagit avsked av.

Hon tycker också det är roligt att vara med i processen att ta fram utformningen av en personlig gravsten.

Pratar även engelska, jämtska och teckenspråk
Patrik Henricsson
Patrik Henricsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Östersund

Besök webbsida