Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Östersund

På Fonus begravningsbyrå i Östersund möter du Kicki Ylander och Emma Appelqvist. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Vi har kunskap och erfarenhet av begravningsarrangemang utifrån olika trosåskådningar, och vi kan även hjälpa till med att arrangera utlandstransporter.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Östersund som finns på samma adress som vi. Via Familjens Jurist kan vi erbjuda professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och allt annat som rör avveckling av ett dödsbo.

Lokala samarbeten i Östersund

Vi samarbetar med lokala florister i Östersund och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Vi kommer gärna till er arbetsplats, förening eller skola och berättar om allt som rör begravning och den kedja av händelser som sätts igång vid ett dödsfall.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Östersund

Fonus begravningsbyrå i Östersund ligger ca 200 meter från busstorget och ca 400 meter från tågstationen. Parkeringsplatser finns på Prästgatan, Kyrkgatan och i parkeringshuset i Mittpunkten. Vi har öppet måndag till fredag 9-16 (lunchstängt 12-13).

Du är varm välkommen att kontakta oss  Fonus begravningsbyrå i Östersund!

Kicki Ylander
Kicki Ylander
Certifierad Begravningsentreprenör. Kontorschef
Emma Appelqvist
Emma Appelqvist
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Östersund

Besök webbsida