Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kortedala

För att vi ska kunna genomföra en planering av en begravning på bästa sätt, är det bäst att ringa och boka tid för möte. Vi går då tillsammans igenom hur ni tänkt och vilka olika valmöjligheter som finns. Har ni problem att komma hit eller passar det er bättre, så kommer vi gärna på hembesök. Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det.

Begravningar i Kortedala

Genom vår närhet till Kvibergs kyrkogård, så är vi oftast i någon av dess kapell vid begravningar; Lilla kapellet S:t Sigfrid med plats för 25 personer eller det stora kapellet S:t Olof med plats för 125 personer.

I närområdet finns också Allhelgonakyrkan i Kortedala eller Nylöse kyrka i Gamlestan. Vi besöker även Vårfrukyrkan i Kortedala.

Vi hjälper alla, oavsett religion, trosuppfattning eller livsåskådning. Det innefattar allt som rör en varm och värdig begravning, men även sådant som transport av kista/urna till hemland och allt medföljande pappersarbete.

Samarbete med Familjens Jurist 

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg och jurister kommer till kontoret för att genomföra bouppteckningar, men även för att upprätta testamenten och andra juridiska tjänster efter överenskommelse.

Informationsträffar

Vi genomför även informationsträffar ute på arbetsplatser, fackföreningar och organisationer, då vi kostnadsfritt ger information om begravningar, Vita Arkivet, försäkringar och juridik. Vi tillhandahåller också material och foldrar om detta.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kortedala

Fonus Begravningsbyrå i Kortedala ligger vid trappan ned till bilparkeringen mitt på Kortedala torg, dörr i dörr med nya vårdcentralen. Lokalen ligger lättillgängligt i markplan med ramp utanför. Det finns gott om parkeringar runt Kortedala torg. Spårvagnslinjerna 6, 7 och 11 stannar vid Kortedala torg. 

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Kortedala

På Fonus i Kortedala arbetar Björn Törnwall och Göran Gillheim. Björn är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2009. Björn föreläser kostnadsfritt om frågor i samband med dödsfall och begravningar i en rad olika sammanhang. Föreläsningarna riktar sig till vårdpersonal, studerande, polis, räddningstjänst och olika typer av nätverk.

Göran har lång erfarenhet av Fonus transportverksamhet, såväl i Stockholm som Göteborg. I många år har Göran arbetat som representant vid begravningar och har därmed erafenhet av de flesta olika borgerliga och religiösa ordningar. Göran arbetar även med kundkontakter inne på våra kontor.

Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Varmt välkommen till oss! 

Björn Törnwall
Björn Törnwall
Kontorschef
Göran Gillheim
Göran Gillheim
Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida