Välkommen till Fonus begravningsbyrå vid Hornstull

Vi vet att en begravning sätter människor på prov. Förutom sorg och saknad är det mycket praktiskt som ska ordnas. Många beslut ska tas runt begravningsceremoni, minnesstund, blommor, kista, annonser, gravsättning och mycket mer.

Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver så är du välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå vid Hornstull. Vi vill göra det lite lättare för dig att hantera något som kan vara så svårt och jobbigt som en begravning och skapa ett ljust och fint minne utifrån dina önskemål.

Vad kan du få hjälp med?

Vi arrangerar begravningar enligt alla religiösa traditioner och med borgerlig karaktär. Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi, genom Familjens jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik som testamente mm.

Vilka jobbar här?

Vi som jobbar på begravningsbyrån heter Tuula Giotis, Hasan Blakaj och Katarina Bergström. Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avslut.

Vad kostar en begravning?

Fonus har en öppen och tydlig prislista. På hemsidan hittar du även begravningsplaneraren som kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss. Här på hemsidan finns information om Fonus begravningsförsäkringar och du kan även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet.

Hitta vår begravningsbyrå på Hornstull

Begravningsbyrån ligger numera på Långholmsgatan 34 i själva hjärtat av Hornstull. Du når oss enkelt med buss 4 som stannar utanför dörren. T-banans station Hornstull ligger tvärs över gatan. Närmaste parkeringshus är Högalidsgaraget som ligger 100 meters promenad från kontoret.

Välkommen till oss i våra nya fina lokaler!

Hasan Blakaj
Hasan Blakaj
Kundrådgivare/Representant
Tuula Giotis
Tuula Giotis
Kundrådgivare
Nicklas Björn
Nicklas Björn
Kontorschef
Nicklas Björn
Nicklas Björn
Kontorschef
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

På tisdagar har vi kvällsöppet till klockan 20

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.