Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hölö

Klicka här för att boka ett möte

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Hölö

Våra bästa livsråd

I vårt arbete blir vi på Fonus varje dag påminda om livets skörhet och skönhet. Nu delar våra medarbetare med sig av sina bästa livsråd.

Ta del av våra livsråd

Vi på Fonus begravningsbyrå hjälper dig gärna att skapa en vacker och personlig begravning i Hölö med omnejd. Genom vår samarbetspartner Familjens Jurist kan vi även hjälpa dig med den efterföljande juridiken. Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan göra ett hembesök, ha ett digitalt möte, eller så kan vi träffa dig på vår begravningsbyrå i Södertälje.

Vi som hjälper dig i Hölö

Sandra Youssef
Sandra Youssef
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Sandra började på Fonus våren 2020. Hon har tidigare arbetat som personlig assistent, men efter en tids studier bestämde hon sig för att göra något nytt och sökte sig då till Fonus.

Sandra har alltid arbetat med människor och det är något hon uppskattar mycket. Förtroendet de anhöriga visar henne vid utformandet av en begravning är något hon också värdesätter högt. Att hon får vara med och göra varje begravning personlig och unik är något som hon verkligen brinner för. Tillsammans med begravningsbyråns fina samarbetspartners kan hon möta kundernas olika behov och önskemål som finns vid varje begravning.

Thomas Hallström
Thomas Hallström
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Thomas Hallström har jobbat på Fonus sedan våren 2018, till en början mestadels som ceremonivärd men är numera också kundrådgivare och borgerlig officiant. För Thomas är mötet med varje människa det viktigaste, att tillsammans med de anhöriga få forma en fin och minnesvärd begravning är ett stort förtroende och oerhört meningsfullt.

Thomas brinner lite extra för att varje begravning ska bli ett ljust minne för de anhöriga att bära med sig. Att ta sig an varje nytt förtroende som en begravning innebär med ärlighet, engagemang och omsorg, är det som driver honom i hans vardag. Thomas tycker också att det är oerhört fint att få hjälpa till med fina programkort, vackra blommor, annonser och minnessidan som Fonus är ensamma om att erbjuda.

Petra Barck
Petra Barck
Kundområdeschef

Petra Barck är certifierad begravningsentreprenör och har jobbat på Fonus sedan 2012. För ett par år sedan blev hon kontorschef och idag ansvarar hon för kontoren i Stockholm syd, Huddinge, Tumba, Södertälje och Skärholmen. 

För Petra är mötet med de anhöriga det viktigaste och att helheten av begravningen blir ett ljust och fint minne. Hon uppskattar att vi har ett fint samarbete med florister och cateringfirmor så att vi tillsammans kan genomföra fina begravningar och minnesstunder. Petra tycker också om att få presentera våra gravstenar och att hjälpa de anhöriga att göra sina personliga val.

Pratar även finska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Södertälje

Besök webbsida