Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Södertälje

Här möter du Petra Barck och Thomas Hallström. Vi hjälper dig med att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar samt att skapa ett ljust och vackert minne av något så jobbigt och svårt som en begravning faktiskt är. Det kan vara en stor begravning eller en liten och enkel. Vi utgår från dina önskemål och finns med dig från dödsfall till gravsättning.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Nygatan 16 151 72 Södertälje

Vi som hjälper dig på Fonus i Södertälje

Thomas Hallström
Thomas Hallström
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Thomas Hallström har jobbat på Fonus sedan våren 2018, till en början mestadels som ceremonivärd men är numera också kundrådgivare och borgerlig officiant. För Thomas är mötet med varje människa det viktigaste, att tillsammans med de anhöriga få forma en fin och minnesvärd begravning är ett stort förtroende och oerhört meningsfullt.

Thomas brinner lite extra för att varje begravning ska bli ett ljust minne för de anhöriga att bära med sig. Att ta sig an varje nytt förtroende som en begravning innebär med ärlighet, engagemang och omsorg, är det som driver honom i hans vardag. Thomas tycker också att det är oerhört fint att få hjälpa till med fina programkort, vackra blommor, annonser och minnessidan som Fonus är ensamma om att erbjuda.

Petra Barck
Petra Barck
Kontorschef
Pratar även finska

Hos oss får du hjälp med allt inom begravning

Alla dödsfall och sorger är unika och det är mycket man behöver ordna med som anhörig. Förutom att planera och genomföra begravningar kan vi hjälpa dig med gravsten, försäkringsutredning och Vita Arkivet .

Lokala samarbeten i Södertälje

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor, florister och solister. Lisas Catering och Sverige Runt Catering ordnar mat och dryck om det önskas till minnesstunden. Vi har också minnestunder på bland annat Wendela Hebbes hus. Weda blomman i Södertälje och Nykvarns blommor i Nykvarn hjälper oss med blommor och blomsterarrangemang. Vi åker ut dit överenskommen tid under butikens öppettider och har besök i deras lokaler. Kontakta oss så berättar vi mer.

Du kan även få hjälp med juridik

Familjens Jurist i Södertälje  hjälper till med avveckling av dödsboet. Du får professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik som testamente med mera. I övriga landet har vi samarbete med Familjens jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Södertälje

Fonus begravningsbyrå i Södertälje ligger på Nygatan 16 mitt i centrum (intill Luna Vårdcentral), här kan ni parkera i parkeringsgaraget runt husknuten eller på gatan utanför. Kommer du med pendeltåg eller buss promenerar du hit på 5 minuter från centralen. Våra lokaler är handikappanpassade. Vi gör också hembesök om så önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Södertälje

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Södertälje

Besök webbsida