Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Södertälje

När man mister någon, någon man håller kär eller kanske rent av älskar mest av alla, är det naturligt att känna förvirring, hjälplöshet och enorm saknad. Lika naturligt är det att känna en lättnad för den avlidnes skull och att känna att man vill sätta igång och planera och komma vidare.

Alla dödsfall och sorger är unika och det är mycket praktiskt man behöver ordna med som anhörig. Du är då varmt välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Södertälje, vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så jobbigt och svårt som en begravning faktiskt är.

Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Fonus begravningsbyrå har även stor erfarenhet av långfärds- samt utlandstransporter.

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi även gärna till med försäkringsutredning, gravsten, begravningsförsäkring samt blomsterförmedling till begravningar i hela riket.

Juristbyrån hjälper till med avveckling av dödsboet (bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte) men även med övrig familjejuridik (exempelvis testamente eller äktenskapsförord).

Vårt kontor ligger på Nygatan 16 mitt i centrum (intill Luna Vårdcentral), det är handikappanpassat och det finns parkeringsmöjligheter både på gatan utanför men även i parkeringsgaraget runt husknuten. Kommer du med pendeltåg eller buss promenerar du på fem minuter från centralen.

Vi på Fonus har en öppen och tydlig prislista, både på kontoret och här på Fonus hemsida. Här hittar du dödsannonser och minnessidor, om du vill kan du förbereda ditt besök på byrån genom att kika på begravningsplaneraren, läsa om Fonus olika begravningsförsäkringar och du kan även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet.

Petra Barck
Petra Barck
Tf kontorschef
Albera Buturic
Albera Buturic
Kundrådgivare/Representant