Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Södertälje

Här möter du Petra Barck och Albera Buturic. Vi hjälper dig med att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar samt att skapa ett ljust och vackert minne av något så jobbigt och svårt som en begravning faktiskt är. Det kan vara en stor begravning eller en liten enkel, vi utgår från dina önskemål och finns med dig från dödsfall till gravsättning. Alla dödsfall och sorger är unika och det är mycket man behöver ordna med som anhörig. Vi hjälper dig även med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet och begravningsförsäkring med mera.

Lokala samarbeten i Södertälje

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor, florister och solister. Lisas Catering och Sverige Runt Catering ordnar mat och dryck om det önskas till minnesstunden. Vi har också minnestunder på bland annat Wendela Hebbes hus. Wedablomman i Södertälje hjälper oss med blommor och blomsterarrangemang.

Du kan även få hjälp med juridik

Juristbyrån i Södertälje hjälper till med avveckling av dödsboet. Du får professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik som testamente med mera. I övriga landet har vi samarbete med Familjens jurist som tillsammans med Juristbyrån är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik.

Hitta oss

Vårt kontor ligger på Nygatan 16 mitt i centrum (intill Luna Vårdcentral), här kan ni parkera i parkeringsgaraget runt husknuten eller på gatan utanför. Kommer du med pendeltåg eller buss promenerar du hit på 5 minuter från centralen. Våra lokaler är handikappanpassade. Vi gör också hembesök om så önskas.

Vi talar flera språk

Petra talar också finska.

Albera talar också arabiska, syrianska, kroatiska och serbiska.

 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Petra Barck
Petra Barck
Tf kontorschef
Albera Buturic
Albera Buturic
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.