Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Habo

I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt hjälpa och leda de anhöriga rätt. Det är detta vi på Fonus begravningsbyrå i Habo hoppas och önskar att vi kan bistå med.

Fonus begravningsbyrå i Habo är en del av Fonus Jönköping där två av medarbetarna, Emily och Anna, båda bor i Habo. Tillsammans har vi många års erfarenhet av begravningsbranschen och vi hjälper dig i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän avlidit. Vi hjälper dig hela vägen från planering och genomförande av begravning samt minnesstund, till gravsättning samt val av gravsten.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi, genom vårt nära samarbete med Familjens Jurist, professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. 

Lokala aktörer i närområdet

I samband med en begravning vill man som anhörig eller vän ofta ha hjälp med beställning av blommor till begravningen. Detta kan gälla till exempel kistdekoration, handbuketter och sorgdekorationer med hälsningar. Vi samarbetar med florister i området, så lokalt vi kan i samband med begravningen, för att kunna erbjuda bra kvalitet på våra beställningar. Blomsterbutiken levererar blommorna direkt till den aktuella begravningen på begravningsdagen.

Vid önskemål om minnesstund efter en begravning försöker vi på Fonus begravningsbyrå i Habo alltid att tillgodose kundens önskemål så långt det är möjligt. Vi kan hjälpa dig med bokning av både lokal och catering, vi har ett gott samarbete med flera cateringfirmor.

Borgerlig begravning

Om den avlidne inte var medlem i Svenska Kyrkan eller om du vill utforma ceremonin helt efter egna idéer utan att vara bunden till en speciell ordning, kan en borgerlig begravning vara aktuell.

Borgerliga officianter

Som borgerliga officianter på Fonus begravningsbyrå blir vårt uppdrag att se över hur anhöriga vill utforma en ceremoni. Ska talet innehålla något speciellt och/eller vill man vara på någon plats som den avlidne tyckte mycket om? Vi utformar begravningen och minnesstunden med tal, dikter och musik helt utifrån vad du som anhörig önskar. Om du inte vet hur du vill ha ceremonin är vi behjälpliga med idéer och upplägg men vi försöker alltid ställa oss frågan vem vi begraver och på så vis utforma begravningen på ett, för kunden, passande och personligt sätt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Habo

Vi har ingen kontorslokal i Habo. Ni kan besöka vårt kontor i Jönköping eller så kommer vi hem till anhöriga för att i hemmiljön sitta ner och planera begravningsceremonin i lugn och ro.

Fonus Jönköping ligger på väster i Jönköping. Vi finns på Nygatan 13, i korsningen Barnarpsgatan-Nygatan, bredvid Planta blommor. Parkering hittar du bäst i parkeringshuset Per Brahe, ca 150 m från begravningsbyrån.

Vi planerar och genomför begravningar i Jönköping men även i intilliggande orter som Bankeryd, Habo, Tabergsdalen, Tenhult, Mullsjö, Gränna och på Visingsö.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Habo!

Emily Bjurenstedt
Emily Bjurenstedt
Kundrådgivare/Representant
Är också: Solist
Anna Eriksson
Anna Eriksson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Jönköping.

Besök webbsida