Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål. När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi på Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning.

Vi som arbetar här har lång erfarenhet och är välutbildade begravningsentreprenörer. Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål och har även förslag på annorlunda lösningar inför begravningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg har möjlighet att ordna begravningar dels inom Svenska kyrkan, dels andra samfund samt borgerliga begravningar. Förutom svenska och engelska så talar Hely även finska.

Vi hjälper till med att ordna begravningar i Nacka/Värmdö-området men även Saltsjöbaden, Boo, Ingarö, Djurö-Möja-Nämdö och vi tar även emot beställningar/bokningar i hela Storstockholmsområdet samt på andra orter i hela Sverige.

Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg hjälper dig

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, borgerlig officiant mm. Vi hjälper även till med direktkremationer och transporter.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så erbjuder vi genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvsskifte och all form av familjejuridik.

Begravningsplaneraren och Vita Arkivet

Via Begravningsplaneraren Online kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt. Begravningsplaneraren Online kan vara en hjälp för dig om du vill förbereda dig inför ditt besök hos oss. Här hittar du Begravningsplaneraren.

Det går bra att komma in, hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet, ställa frågor gällande begravning, ekonomi eller juridik. Vita arkivet finns för att hjälpa Dig att få den begravning du önskar och är till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Lokala samarbeten i Gustavsberg

Vi på Fonus begravningsbyrå lägger stor vikt vid att erbjuda miljövänliga begravningar, vilket innebär att vi använder svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber, ekologiskt odlade blommor och svepskjorta i ekologisk bomull.

Några av våra lokala samarbetspartners heter Gredelin, Syster Blom när det gäller blommor och Långa raden, Onzo m.fl. när det gäller förtäring under minnesstund.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

Här träffar du oss från Fonus begravningsbyrå i Nacka  efter överenskommelse. Ring gärna för mer information samt tidsbokning.

Vi gör gärna hembesök i Gustavsberg, Ingarö, Djurö-Möja-Nämdö.

Vi har även möjlighet att ta emot besök i Gustavsbergs hamn efter överenskommelse med dig som kund och de vi lånar lokalen av, Svensk Fastighets förmedling på Odelbergs Väg 13 A.

Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg!

Hely Lamberg
Hely Lamberg
Kundrådgivare/Representant
Malou Nyström
Malou Nyström
Kundrågivare
Är även: Borgerlig officiant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nacka

Besök webbsida