Kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ring 0771 87 00 87

Sidförslag
  Begravningsbyråer
   Söker du en minnessida eller dödsannons? De hittar du på  Fonus minnessidor 

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

   Vi på Fonus begravningsbyrå hjälper er gärna att skapa en vacker och personlig begravning i Gustavsberg med omnejd. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi er med hela begravningen och även den efterföljande juridiken. Vi möts på ett sätt som passar er; vi kan göra ett hembesök eller ha ett digitalt möte. Om ni hellre önskar träffas på en begravningsbyrå kan vi göra det på Fonus i Nacka.

   Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

   Gustavsberg

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

   Vi på Fonus begravningsbyrå hjälper er gärna att skapa en vacker och personlig begravning i Gustavsberg med omnejd. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi er med hela begravningen och även den efterföljande juridiken. Vi möts på ett sätt som passar er; vi kan göra ett hembesök eller ha ett digitalt möte. Om ni hellre önskar träffas på en begravningsbyrå kan vi göra det på Fonus i Nacka.

   Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

   Gustavsberg

   Vi som hjälper er på Fonus i Gustavsberg

   På Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg möter ni mig, Malou. Jag hjälper er i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän har avlidit. Jag hjälper er hela vägen med allt som har med begravningen att göra, från planering av ceremonin till gravsättning och val av gravsten.

   Malou Nyström
   Malou Nyström
   Borgerlig officiant
   Jag heter Malou Nyström. Jag har arbetat på Fonus sedan 2015. Jag är utbildad till borgerlig officiant och har under mina år här fått den stora äran att vara officiant vid många vackra borgerliga begravningar. Med livserfarenhet och nyfikenhet  hjälper jag er att skapa en personlig begravning.
    
   Innan ceremonin träffar jag er i familjen så att ni får berätta hur ni vill ha ceremonin, om möjligt gärna hemma hos er. Det är ni som anhöriga som bestämmer hur ceremonin ska utformas så att ni får just det avsked ni önskar. Jag hjälper er med råd och förslag på hur man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Om ni önskar så håller jag gärna ett minnestal om den avlidna.
    
   Under vårt möte pratar vi om vilken musik ni vill ha med under ceremonin och hur den ska spelas. Vi kan även titta på dikter som kan passa att använda om ni önskar det. Utifrån vårt samtal tar jag fram ett förslag till ordning med dikter, musik och tal som ni sedan får läsa igenom och tycka till om, så att vi tillsammans kan säkerställa att innehållet är precis så som ni vill ha det.
    
   Min önskan som officiant är att skapa personliga och fina avsked med hjälp av era önskningar och berättelser.
   Våra kunder berättar

   Vi kan ordna alla sorters begravningar

   Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg har möjlighet att ordna begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi som arbetar här har lång erfarenhet och är välutbildade begravningsentreprenörer. Vi tar väl hand om er och är lyhörda för personliga önskemål, samt kan ge förslag på annorlunda lösningar inför begravningen.

   Vi hjälper till med att ordna begravningar i Nacka/Värmdö-området men även Saltsjöbaden, Boo, Ingarö och Djurö-Möja-Nämdö. Vi tar även emot beställningar/bokningar i hela Storstockholmsområdet samt på andra orter i hela Sverige.

   Borgerlig begravning i Gustavsberg

   Om den avlidna inte var medlem i Svenska Kyrkan, eller om ni vill utforma ceremonin helt efter egna idéer utan att vara bunden till en speciell ordning, kan en borgerlig begravning vara aktuell.

   Vid en borgerlig begravning finns det många sätt att låta avskedet spegla den avlidna. Egentligen finns det inga regler eller begränsningar, och alla som vill kan begravas borgerligt även om man tillhör Svenska kyrkan eller något annat trossamfund. Vi på Fonus har lång erfarenhet och kan ge er råd och hjälp för att skapa en personlig borgerlig begravning.

   Vi finns i hela Sverige

   Fonus finns i hela Sverige, så vi kan givetvis hjälpa till att planera en begravning var som helst i landet. Vi kan ha ett samtal på orten där ni bor, och sedan lämnar vi över ärendet till våra kunniga kollegor på den ort där begravningen ska äga rum. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands. Läs mer om internationell transport här.

   Behöver ni juridisk hjälp?

   Förutom det som rör själva begravningen så erbjuder vi genom Familjens Jurist i Nacka, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvsskifte och all annan form av familjejuridik.

   Förmåner för er som äger oss

   Som medlem i någon av våra ägarorganisationer har ni rätt till förmåner hos oss. Medlemsförmånerna kan utnyttjas om någon av er anhöriga är medlem eller om den avlidna var det. Läs mer om våra medlemsförmåner.

   Begravningsplaneraren och Vita Arkivet

   Via Begravningsplaneraren kan ni påbörja planeringen av begravningen digitalt inför ert besök hos oss. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp om ni vill förbereda er inför de val som ska göras vid vårt möte. Här hittar du Begravningsplaneraren.

   Det går bra att komma in, hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet hos oss. Vita Arkivet finns för att hjälpa er att få den begravning ni önskar och är till stor hjälp för era anhöriga när den dagen kommer.

   Samarbeten med lokala aktörer i Gustavsberg och närområdet

   Några av våra lokala samarbetspartners är Gredelins och Syster Blom när det gäller blommor, och Långa raden, Onzo, med flera när det kommer till mat och dryck till minnesstund.

   För oss är miljö viktigt

   Vi på Fonus i Gustavsberg lägger stor vikt vid att erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Det innebär att vi bland annat erbjuder svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber och svepskjorta i ekologisk bomull.

   Hitta till Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

   På Fonus i Gustavsberg träffar du oss från Fonus begravningsbyrå i Nacka efter överenskommelse. Vi kan också göra hembesök i Gustavsberg, Ingarö, Djurö-Möja-Nämdö.

   Varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt tidsbokning!

   Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Få hjälp med att planera din begravning
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden