Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

När en närstående går bort befinner man sig som anhörig eller vän i en av livets svåraste stunder. Vi på Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg finns här för våra kunder genom att vara lyhörda, empatiska och vägledande i alla de svåra val som man ställs inför vid planering av en begravning. Vi har många års erfarenhet av att ordna personliga och minnesvärda begravningar, anpassat efter just era önskemål.

Klicka här för att boka ett möte

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Gustavsberg

Våra bästa livsråd

I vårt arbete blir vi på Fonus varje dag påminda om livets skörhet och skönhet. Nu delar våra medarbetare med sig av sina bästa livsråd.

Ta del av våra livsråd

Vi som hjälper dig på Fonus i Gustavsberg

Malou Nyström
Malou Nyström
Kundrågivare och Borgerlig officiant
Jag heter Malou Nyström. Jag har arbetat på Fonus sedan 2015. Jag är utbildad till borgerlig officiant och har under mina år här fått den stora äran att vara officiant vid många vackra borgerliga begravningar. Med livserfarenhet och nyfikenhet  hjälper jag er att skapa en personlig begravning.
 
Innan ceremonin träffar jag er i familjen så att ni får berätta hur ni vill ha ceremonin, om möjligt gärna hemma hos er. Det är ni som anhöriga som bestämmer hur ceremonin ska utformas så att ni får just det avsked ni önskar. Jag hjälper er med råd och förslag på hur man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt. Om ni önskar så håller jag gärna ett minnestal om den avlidna.
 
Under vårt möte pratar vi om vilken musik ni vill ha med under ceremonin och hur den ska spelas. Vi kan även titta på dikter som kan passa att använda om ni önskar det. Utifrån vårt samtal tar jag fram ett förslag till ordning med dikter, musik och tal som ni sedan får läsa igenom och tycka till om, så att vi tillsammans kan säkerställa att innehållet är precis så som ni vill ha det.
 
Min önskan som officiant är att skapa personliga och fina avsked med hjälp av era önskningar och berättelser.

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi kan ordna alla sorters begravningar

Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg har möjlighet att ordna begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi som arbetar här har lång erfarenhet och är välutbildade begravningsentreprenörer. Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål, samt kan ge förslag på annorlunda lösningar inför begravningen.

Vi hjälper till med att ordna begravningar i Nacka/Värmdö-området men även Saltsjöbaden, Boo, Ingarö och Djurö-Möja-Nämdö. Vi tar även emot beställningar/bokningar i hela Storstockholmsområdet samt på andra orter i hela Sverige.

Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg hjälper dig

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen såsom gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, borgerlig officiant, mer mera.

Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen så erbjuder vi genom Familjens Jurist i Nacka, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvsskifte och all annan form av familjejuridik.

Begravningsplaneraren och Vita Arkivet

Via Begravningsplaneraren kan du påbörja planeringen av begravningen digitalt inför ditt besök hos oss. Begravningsplaneraren kan vara en hjälp om du vill förbereda dig inför de val som ska göras vid vårt möte. Här hittar du Begravningsplaneraren.

Det går bra att komma in, hämta eller få hjälp med att fylla i Vita Arkivet hos oss. Vita Arkivet finns för att hjälpa dig att få den begravning du önskar och är till stor hjälp för dina anhöriga när den dagen kommer.

Lokala samarbeten i Gustavsberg

Några av våra lokala samarbetspartners är Gredelins och Syster Blom när det gäller blommor, och Långa raden, Onzo, med flera när det kommer till mat och dryck till minnesstund.

För oss är miljö viktigt

Vi på Fonus i Gustavsberg lägger stor vikt vid att erbjuda ett miljövänligt begravningssortiment. Det innebär att vi bland annat erbjuder svensktillverkade miljökistor med material som är miljöklassat, miljöurnor tillverkade i furu eller biofiber och svepskjorta i ekologisk bomull.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Gustavsberg

På Fonus i Gustavsberg träffar du oss från Fonus begravningsbyrå i Nacka efter överenskommelse. Vi kan också göra hembesök i Gustavsberg, Ingarö, Djurö-Möja-Nämdö. Ring gärna för mer information samt tidsbokning!

Ring oss för att boka ett personligt möte för att ordna en begravning.

Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nacka

Besök webbsida