Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Borgholm

Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Borgholm lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Du kan förvänta dig personligt engagemang av den du träffar hos oss. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning.

Lokala samarbeten i Borgholm

Vi samarbetar med lokala företag. Blomsterbutiken Borgholms Blommor levererar blommorna till begravningen. Vi hjälper dig även med förtäring vid minnesstunden om du så önskar. När det är aktuellt med solosånger, har vi ett bra ett flertal solister, som har känsla och förmåga att tolka sång och musik.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist dom kan hjälpa dig med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Borgerlig begravning

På Fonus begravningsbyrå i Borgholm har vi borgerliga officianter som gärna hjälper till att skapa en personlig ceremoni. Ibland åker vi hem till närmast anhörig eller så träffas vi på kontoret. Då planerar ni vad akten ska innehålla, som musik, minnestal och dikter.

Fråga Fonus i Borgholm

Inga frågor är oviktiga eller dumma möjligtvis obesvarade.
Har du funderingar eller frågor som rör begravningar så är du välkommen in så hjälper vi dig att reda ut begreppen. Vi gör gärna besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om möjligheter kring begravningar, Vita Arkivet och annat.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Borgholm

Vi finns lättillgängligt och centralt beläget på Östra kyrkogatan 12. Vi kan enkelt göra hembesök om ni så skulle önska.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef/Borgerlig officiant
Maya Börjesson
Maya Börjesson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kalmar.

Besök webbsida