Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Borgholm

Alla dödsfall och sorger är unika och som anhörig är det mycket praktiskt man behöver ordna. Vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning. Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Vi har alltid era behov i fokus och är lyhörda för era personliga önskemål.

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet, begravningsförsäkring samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Vi på Fonus har en öppen och tydlig prislista, som du kan se på vår hemsida. Där hittar du begravningsplanerarendödsannonser och minnessidor. Begravningsplaneraren är en god hjälp för dig när du ska förbereda dig inför ditt besök på byrån. Där finns även information om Fonus olika begravningsförsäkringar och du kan även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet.

Behöver du juridisk hjälp? 

Vi samarbetar med Familjens Jurist, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. Familjens Jurist kan även hjälpa till med övrig juridik, såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. Tillsammans med Familjens Jurist gör vi besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om t.ex. regelverk kring begravningar, juridik, Vita Arkivet och annat. Kontakta oss gärna för mer information.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Borgholm

Vårt kontor är beläget mitt i Borgholm på Östra kyrkogatan 12 bakom stadshuset. Bra parkeringsmöjligheter finns precis utanför.

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Varmt välkommen till oss – vi finns när du behöver oss.

Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef
Anders Bergsell
Anders Bergsell
Representant/Kundrådgivare
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.