Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Färjestaden

Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi på Fonus begravningsbyrå i Färjestaden lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Du kan förvänta dig personligt engagemang av den du träffar hos oss. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Storgatan 17 386 31 Färjestaden

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Färjestaden

Anders Bergsell
Anders Bergsell
Kundrådgivare och Borgerlig officiant
Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kontorschef

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Lokala samarbeten i Färjestaden

Vi samarbetar med lokala företag. Blomsterbutiken Buketten i Ölands köpstad levererar blommorna till begravningen. Vi hjälper dig även med förtäring vid minnesstunden om du så önskar. När det är aktuellt med solosånger, har vi ett bra ett flertal solister, som har känsla och förmåga att tolka sång och musik.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Kalmar dom kan hjälpa dig med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Borgerlig begravning

På Fonus begravningsbyrå i Färjestaden har vi borgerliga officianter som gärna hjälper till att skapa en personlig ceremoni. Ibland åker vi hem till närmast anhörig eller så träffas vi på kontoret. Då planerar ni vad akten ska innehålla, som musik, minnestal och dikter.

Fråga Fonus i Färjestaden

Inga frågor är oviktiga eller dumma möjligtvis obesvarade.
Har du funderingar eller frågor som rör begravningar så är du välkommen in så hjälper vi dig att reda ut begreppen. Vi gör gärna besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om möjligheter kring begravningar, Vita Arkivet och annat.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Färjestaden

Vi finns lättillgängligt och centralt beläget på Storgatan 17. Alldeles intill entrédörren finns parkeringsplatser. Vi kan enkelt göra hembesök om ni så skulle önska.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Färjestaden
Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kalmar.

Besök webbsida