Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ystad

Vi har alltid era behov i fokus och är lyhörda för era personliga önskemål. Tillsammans skapar vi ett vackert och värdigt avslut. Vi har stor erfarenhet av att ordna alla typer av begravningsceremonier. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter.

Det går naturligtvis även bra att komma in till oss med en enskild fråga, lämna minnesgåva eller få hjälp med att fylla i och hämta Vita Arkivet. 

Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida. Via hemsidan kan man söka dödsannonser på Fonus Minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren samt fylla i och registrera Vita Arkivet online.

Miljöbegravning i Ystad

På Fonus i Ystad erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ystad, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. Familjens jurist kan även hjälpa till med övrig juridik, såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. Tillsammans med Familjens jurist gör vi besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om t.ex. regelverk kring begravningar, juridik, Vita Arkivet och annat. Kontakta oss gärna för mer information.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Ystad

Ni hittar oss på vägen ner mot hamnen, över järnvägsspåret i det gamla Tullhuset. Vid begravningsbyrån finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till både buss och järnvägsstation. Våra lokaler är handikappanpassade. Hiss finns - vid behov av hjälp ring på klockan vid ytterdörren. Har ni inte möjlighet att ta er till oss kan vi erbjuda hembesök.

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Ystad.

Lisbeth Hansson
Lisbeth Hansson
Kontorschef
Kent Olander
Kent Olander
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.