Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ystad

Vi hjälper dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi har telefonjour dygnet runt. Du möter Kent Olander, Therese Andersson och Lisbeth Hansson som tillsammans har lång erfarenhet och lägger stor vikt att lyssna på era tankar och önskemål, för att sedan kunna hjälpa till att skapa ett vackert och värdigt avslut. Önskar ni borgerlig begravning kan Lisbeth eller Kent ställa upp som borgerliga officianter. Även andra trossamfund hjälper vi till med. Om begravningen skall vara på annan ort samarbetar vi med våra kollegor på andra Fonuskontor.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Hamngatan 15 B 271 43 Ystad

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Ystad

Kent Olander
Kent Olander
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Lisbeth Hansson
Lisbeth Hansson
Kontorschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Ystad

Vi samarbetar med lokala florister som hjälper oss med blommor och musiker för musikaliska inslag vid begravningen. Om ni önskar minnesstund, samarbetar vi med lokala förtäringsställen. 

Vi berättar om vår verksamhet i kostnadsfria informationsträffar för tex pensionärsgrupper, fackförbund, sjukvårdspersonal, skolor och konfirmandgrupper.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå, där ni kan få hjälp med bouppteckningar, testamenten och arvsskiften. Gäller även till med andra juridiska frågor tex äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. 

Hitta Fonus begravningsbyrå i Ystad

Ni hittar oss på vägen ner mot hamnen, över järnvägsspåret i det gamla tullhuset. Det finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till både buss och järnvägsstation. Våra lokaler är handikappanpassade – hiss finns. Vi erbjuder även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus Ystad.

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lund

Besök webbsida