Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ystad

På Fonus begravningsbyrå i Ystad hjälper vi dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi har telefonjour dygnet runt.

Du möter Kent Olander och Lisbeth Hansson som tillsammans har lång erfarenhet och lägger stor vikt att lyssna på era tankar och önskemål, för att sedan kunna hjälpa till att skapa ett vackert och värdigt avslut.
Önskar ni borgerlig begravning kan Lisbeth eller Kent ställa upp som borgerliga officianter. Även andra trossamfund hjälper vi till med.

Om begravningen skall vara på annan ort samarbetar vi med våra kollegor på andra Fonuskontor.

Lokala samarbeten i Ystad

Vi samarbetar med lokala florister som hjälper oss med blommor och musiker för musikaliska inslag vid begravningen. Om ni önskar minnesstund, samarbetar vi med lokala förtäringsställen. 

Vi berättar om vår verksamhet i kostnadsfria informationsträffar för tex pensionärsgrupper, fackförbund, sjukvårdspersonal, skolor och konfirmandgrupper.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ystad, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå, där ni kan få hjälp med bouppteckningar, testamenten och arvsskiften. Gäller även till med andra juridiska frågor tex äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. 

Hitta Fonus begravningsbyrå i Ystad

Ni hittar oss på vägen ner mot hamnen, över järnvägsspåret i det gamla tullhuset. Det finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till både buss och järnvägsstation. Våra lokaler är handikappanpassade – hiss finns. Vi erbjuder även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus Ystad.

Lisbeth Hansson
Lisbeth Hansson
Kontorschef
Kent Olander
Kent Olander
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ystad

Besök webbsida