Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Visby

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Visby och som hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning är Carina Hedendahl, Monica Segerdahl och Caroline Bengtsson. 

Vi lägger stor vikt vid att hjälpa, lyssna och vägleda önskemål och tankar för att få ett så personlig , vackert avsked och en ceremoni. Och har kunden i fokus, med känsla och hjärta. Vi på Fonus begravningsbyrå i Visby är med i hela processen från planering till ett avslut. 

Kostnadsfritt hjälper vi även till med att fylla i Vita Arkivet som en vägledning för anhöriga gällande önskemål om begravning, och tryggt förvara det. Information om Fonus begravningsförsäkring. Och vara behjälpliga när det gäller val av gravsten.

Behöver du Juridisk hjälp?

Vi har idag ett nära samarbete med Familjens Jurist i Visby. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, testamente, samboavtal, framtidsfullmakt och övriga juridiska tjänster.

Lokalt samarbete

Fonus begravningsbyrå i Visby har lokala samarbetspartner över hela ön med blomsteraffärer, musiker och solister som vi kan rekommendera. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstund, så samarbetar vi med många restauranger och cateringsfirmor.

Hitta Fonus Begravningsbyrå i Visby

Fonus begravningsbyrå i Visby ligger centralt belägen utanför Österport och ett stenkast från vår vackra ringmur. Kommer du med bil, så finns det parkeringsplatser bakom Fonus (en timmes fri parkering). Tar besöket längre tid, så skriver vi ut ett  parkerings tillstånd.

Vi gärna gör hembesök över hela Gotland om du önskar det.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Carina Hedendahl
Carina Hedendahl
Kontorschef
Monica Segerdahl
Monica Segerdahl
Kundrådgivare/Representant
Caroline Bengtsson
Caroline Bengtsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.