Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vingåker

Fonus begravningsbyrå i Vingåker hjälper dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Köpmangatan 9 643 30 Vingåker

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Vingåker

Linnéa Ljungqvist
Linnéa Ljungqvist
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Linnéa Ljungqvist har arbetet på Fonus i tre år. Hon älskar sitt jobb och det speglas ut till kunderna som hon möter. För henne är varje uppdrag speciellt och hon har ett starkt arrangemang för kunden och ser till att anpassa sig efter kundens önskemål och behov.

Anna Karmenäs
Anna Karmenäs
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Thomas Winterquist
Thomas Winterquist
Kontorschef
Michael Andersson
Michael Andersson
Tjänstledig

Varje uppdrag är unikt

På Fonus begravningsbyrå i Vingåker hjälper vi till att utforma personliga begravningar som hyllar det liv som levts och blir till ett fint minne av den som inte längre finns med oss. För oss är varje uppdrag unikt och vi hjälper er att anpassa begravningen utifrån era önskemål. Vi finns med er hela vägen och guider er genom alla beslut som ska tas, så att ni känner er trygga med att allt blir precis som ni tänkt er.

Om ni hellre önskar att ses i er hemmiljö kan vi göra hembesök. Vi gör hembesök i Österåker, Högsjö, Marmorbyn, Hävla och i centrala Vingåker.

Om ni önskar en borgerlig begravning

Vi på Fonus kan utforma alla typer av begravningar, bland annat borgerliga begravningar. En borgerlig begravning görs i huvudsak då den avlidna inte tillhörde något trossamfund, men även då det finns önskemål om att få utforma en begravningsceremoni helt utifrån egna önskemål. En borgerlig begravningsceremoni hålls av en borgerlig officiant och i Vingåker och Katrineholm använder vi oss av Bengt Torsek och Roland Källsten.

Våra samarbeten i Vingåker

Fonus i Vingåker har en bra relation med Strandviks blommor, en väldigt omtyckt blomsterbutik på orten. De hjälper oss att ordna med blommor till våra begravningar.

Juridisk hjälp i samma lokaler

Familjens Jurist Vingåker sitter i samma lokaler som oss på Köpmangatan 9. Det gör det enkelt för våra kunder att få hjälp med både begravning och juridik i samma lokaler. Familjens Jurist kan hjälpa er med allt inom familjejuridik såsom testamente, bouppteckning, arvskifte och äktenskapsförord.

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vingåker

Besök webbsida