Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Vi är angelägna om att hjälpa dig att skapa just den begravning som du önskar. För oss finns inga standardbegravningar. Vi har erfarenhet från att ha ordnat allt ifrån begravningsceremonier i kyrkan till lite mer speciella ceremonier. Vi har goda kontakter med instrumentalister och sångare av alla de slag så musik finns att tillgå för alla smakriktningar. Vi på Fonus begravningsbyrå i Vetlanda försöker alltid göra ert avsked så personligt som möjligt.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Kullgatan 16 574 31 Vetlanda

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Vetlanda

Patrik Friberg
Patrik Friberg
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Birgitta Eek
Birgitta Eek
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Cecilia Hjalmarsson
Cecilia Hjalmarsson
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Daniel Berner
Daniel Berner
Borgerlig Officiant och Ceremonivärd
Angelica Holm
Angelica Holm
Kundområdeschef, Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Pratar även engelska

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Vi finns över hela Sverige

Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå och därför kan vi hjälpa dig med att ordna begravning på annan ort i landet. Vi möter dig på plats i Vetlanda och sedan tar vi hjälp av våra kollegor ute i landet med de lokala förberedelserna. Du behöver inte resa långt för din planering. Vi hjälper dig att få kontakt med ditt närmsta Fonuskontor.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Om du behöver hjälp med bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor så finns våra jurister till hands.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Vetlanda kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Vi som jobbar på Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Här jobbar Patrik Friberg, Birgitta Ek och Cecillia Hjalmarsson som hjälper er att ordna den begravningen ni önskar - det personliga är av största vikt för oss när vi planerar en begravning. Vi ordnar alla typer av begravningar, borgerliga eller knutna till något trossamfund.

Fråga Fonus i Vetlanda

Inga frågor är oviktiga eller dumma möjligtvis obesvarade. Har du funderingar eller frågor som rör begravningar så är du välkommen in så hjälper vi dig att reda ut begreppen. Vi gör gärna besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om möjligheter kring begravningar, Vita Arkivet och annat.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Mitt på småländska höglandet hittar ni bandy- och speedwaymetropolen Vetlanda. Här på Kullgatan 16 C finns Fonus begravningsbyrå. Endast ca 100 meter från buss och tågstation och med goda parkeringsmöjligheter.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nässjö

Besök webbsida