Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Vi är angelägna om att hjälpa dig att skapa just den begravning som du önskar. För oss finns inga standardbegravningar. Vi har erfarenhet från att ha ordnat allt ifrån begravningsceremonier i kyrkan till lite mer speciella ceremonier. Vi har goda kontakter med instrumentalister och sångare av alla de slag så musik finns att tillgå för alla smakriktningar. Vi på Fonus begravningsbyrå i Vetlanda försöker alltid göra ert avsked så personligt som möjligt.

Vi finns över hela Sverige

Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå och därför kan vi hjälpa dig med att ordna begravning på annan ort i landet. Vi möter dig på plats i Vetlanda och sedan tar vi hjälp av våra kollegor ute i landet med de lokala förberedelserna. Du behöver inte resa långt för din planering. Vi hjälper dig att få kontakt med ditt närmsta Fonuskontor.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Om du behöver hjälp med bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor så finns våra jurister till hands.

Vi som jobbar på Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Här jobbar Jeanette Axelsson och Jenny Lindgren, som hjälper er att ordna den begravningen ni önskar - det personliga är av största vikt för oss när vi planerar en begravning. Vi ordnar alla typer av begravningar, borgerliga eller knutna till något trossamfund.

Fråga Fonus i Vetlanda

Inga frågor är oviktiga eller dumma möjligtvis obesvarade.
Har du funderingar eller frågor som rör begravningar så är du välkommen in så hjälper vi dig att reda ut begreppen. Vi gör gärna besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om möjligheter kring begravningar, Vita Arkivet och annat.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Vetlanda

Mitt på småländska höglandet hittar ni bandy- och speedwaymetropolen Vetlanda. Här på Kullgatan 16 C finns Fonus begravningsbyrå. Endast ca 100 meter från buss och tågstation och med goda parkeringsmöjligheter.

Jeanette Axelsson
Jeanette Axelsson
Kundrådgivare/Representant
Jenny Lindgren
Jenny Lindgren
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Torsdag 10:00-16:00 Fredag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nässjö

Besök webbsida