Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vellinge

På Fonus begravningsbyrå i Vellinge arbetar Jeanette Lundholm och hon trivs väldigt bra med sitt jobb som begravningsentreprenör. Jeanette hjälper till med allt som rör begravning, försäkring och gravsten.

Vellinge är väldigt kyrkotätt och i församlingen finns inte mindre än nio kyrkor, jag arbetar också väldigt mycket med Skanör-Falsterbo och Höllvikens församlingar nere på näset. Vill man ha en borgerlig begravning arrangerar vi givetvis detta också.

Ni är hjärtligt välkomna in och prata om till exempel Vita Arkivet, sätta in minnesgåvor, köpa gravljus och lyktor eller om ni bara undrar något.

Miljöbegravning i Vellinge

På Fonus i Vellinge erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vellinge som hjälper dig med allt du kan behöva som bouppteckning, arvskifte, att teckna testamente eller samboavtal.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Vellinge

Fonus i Vellinge ligger mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter och är den enda begravningsbyrån i staden. Lokalen i Vellinge är ljus och bra handikappanpassad. Lokalen ligger i markplan. Öppettiderna är vardagar mellan 09.00 – 16.00 men givetvis når du oss dygnet runt.

Lisbeth Hansson
Lisbeth Hansson
Kontorschef
Jeanette Lundholm
Jeanette Lundholm
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.