Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Västerås

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå i Västerås. Du hittar oss på Biskopsgatan 1 i Kvarteret Igor, granne med stadsbiblioteket och Domkyrkan, som med sitt 92 meter höga torn blir ett bra riktmärke när du ska hitta vårt kontor. Kommer du med bil, parkerar du enklast i parkeringshuset i Igor.

Vi är sju personer som arbetar på Fonus Västerås och tillsammans har vi mer än 100 års samlad erfarenhet av att ordna begravningar. Vi tar emot dig i en varm, vilsam miljö där vi med kunskap, inlevelse och engagemang kan hjälpa dig med allt som rör en begravning. Från att hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet, där du planerar för din egen begravning för att ge vägledning till dina anhöriga, till att planera för någon annans begravning. Vi ger råd och vägledning för att begravningen ska bli så som ni önskar, oavsett religion eller livsåskådning. För att du ska få bästa möjliga hjälp och service, så är det bra om du bokar en tid. Naturligtvis erbjuder vi också hembesök om det skulle kännas bäst för dig.

Vi hjälper även till med att arrangera borgerliga begravningar. Hos oss på Fonus Västerås har vi en borgerlig officiant anställd, som även finns tillgänglig för sång och piano. Vi hjälper också till med att beställa gravsten, säljer gravljus, lyktor, gravstensrengöring och annat som kan behövas i samband med en begravning. Om du vill hedra någons minne med en gåva till en fond, så förmedlar vi gärna den tjänsten.

Behöver du hjälp med bouppteckning, bodelning, arvskifte eller förvaltning av dödsbo, så kan vi hjälpa dig genom att förmedla ärendet till vår samarbetspartner Familjens jurist. Familjens jurists kontor i Västerås ligger på Kopparbergsvägen 10, i Skrapan. 

Har du frågor gällande begravning eller Vita Arkivet är du välkommen att kontakta Fonus i Västerås, på telefon 021-107700.

Britt-Inger Söderman
Britt-Inger Söderman
Kundrådgivare/Representant
Gunvor E Ljungberg
Gunvor E Ljungberg
Kundrådgivare/Representant
Susanne Johansson
Susanne Johansson
Kontorschef
Lena Grosshed
Lena Grosshed
Kundrådgivare/Representant
Thomas Winterquist
Thomas Winterquist
Kundrådgivare/Representant
Mikael Lindberg
Mikael Lindberg
Representant
Per Johansson
Per Johansson
Representant