Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Med vår breda erfarenhet hjälper vi er med att skapa en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. 

Vi utformar begravningen du önskar

Vi på Fonus begravningsbyrå i Värnhem har bred erfarenhet av att arrangera begravning inom olika religiösa traditioner och borgerliga. Jane lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål och hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Gravsten

Vi hjälper till med att välja och utforma gravsten. Vi hjälper också till med komplettering eller ändring av befintlig gravsten. Kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Värnhem så berättar vi mer.

Lokala samarbeten i Värnhem

Fonus begravningsbyrå har ett brett kontaktnät av borgerliga officinater, florister och musiker/solister för musikaliska inslag under begravningsceremonin. Vi har samarbetat också med olika restauranger och cateringaktörer för efterföljande minnesstund.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist. Deras jurister kan hjälpa till med att genomföra bouppteckning, arvsskifte eller dödsförvaltning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Fonus begravningsbyrå ligger precis inte långt från Värnhemstorget mot Drottninggatan. Vår begravningsbyrå är nytt, fräscht och handikappanpassat. För att ta sig hit finns bussförbindelser till Värnhemstorget och i varuhuset Plazas garage finns parkeringsmöjligheter. Härifrån är det en kort promenad till begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

David Heith-Stade
David Heith-Stade
Kundrådgivare/Representant
Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Malmö

Besök webbsida