Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Med vår breda erfarenhet hjälper vi er med att skapa en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. 

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Östra Förstadsgatan 31 212 12 Malmö

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Värnhem

Monica Göransson
Monica Göransson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Dana Simic
Dana Simic
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Peter Johansson
Peter Johansson
Kundområdeschef
Maxine Rundgren
Maxine Rundgren
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi utformar begravningen du önskar

Vi på Fonus begravningsbyrå i Värnhem har bred erfarenhet av att arrangera begravning inom olika religiösa traditioner och borgerliga. Jane lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål och hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Gravsten

Vi hjälper till med att välja och utforma gravsten. Vi hjälper också till med komplettering eller ändring av befintlig gravsten. Kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Värnhem så berättar vi mer.

Lokala samarbeten i Värnhem

Fonus begravningsbyrå har ett brett kontaktnät av borgerliga officinater, florister och musiker/solister för musikaliska inslag under begravningsceremonin. Vi har samarbetat också med olika restauranger och cateringaktörer för efterföljande minnesstund.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist. Deras jurister kan hjälpa till med att genomföra bouppteckning, arvsskifte eller dödsförvaltning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Fonus begravningsbyrå ligger precis inte långt från Värnhemstorget mot Drottninggatan. Vår begravningsbyrå är nytt, fräscht och handikappanpassat. För att ta sig hit finns bussförbindelser till Värnhemstorget och i varuhuset Plazas garage finns parkeringsmöjligheter. Härifrån är det en kort promenad till begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Värnhem
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Malmö

Besök webbsida