Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Med vår breda erfarenhet hjälper vi er med att skapa en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. 

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Östra Förstadsgatan 31 212 12 Malmö

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Värnhem

Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Monica Göransson
Monica Göransson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Dana Simic
Dana Simic
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi utformar begravningen du önskar

Vi på Fonus begravningsbyrå i Värnhem har bred erfarenhet av att arrangera begravning inom olika religiösa traditioner och borgerliga. Jane lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål och hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Gravsten

Vi hjälper till med att välja och utforma gravsten. Vi hjälper också till med komplettering eller ändring av befintlig gravsten. Kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Värnhem så berättar vi mer.

Lokala samarbeten i Värnhem

Fonus begravningsbyrå har ett brett kontaktnät av borgerliga officinater, florister och musiker/solister för musikaliska inslag under begravningsceremonin. Vi har samarbetat också med olika restauranger och cateringaktörer för efterföljande minnesstund.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett gott samarbete med Familjens Jurist. Deras jurister kan hjälpa till med att genomföra bouppteckning, arvsskifte eller dödsförvaltning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Fonus begravningsbyrå ligger precis inte långt från Värnhemstorget mot Drottninggatan. Vår begravningsbyrå är nytt, fräscht och handikappanpassat. För att ta sig hit finns bussförbindelser till Värnhemstorget och i varuhuset Plazas garage finns parkeringsmöjligheter. Härifrån är det en kort promenad till begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Värnhem

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Malmö

Besök webbsida