Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vänersborg

Fonus begravningsbyrå i Vänersborg är centralt beläget, inte långt från Vänerns strand och den vackra Skräckleparken. I kulturaxeln finns vår gamla Residensbyggnad, den nyrenoverade och vackra Vänersborgs kyrka och här finns också Sveriges äldsta och mycket aktiva museum.

Runt hörnet finns den berömda skalden Birger Sjöbergs födelsehus, där han en gång bland annat skrev ”Släpp fångarna loss det är vår”, ”Den första gång jag såg dig” och inte minst ”Lilla Paris”, som också Vänersborg ibland kallas.

I nutid är det nog vår sångfågel Agnes som man mest hör talas om!

Här på kontoret träffar ni Ingela Thoresson och Ingemar Skoog. Båda med mångårig kunskap vad gäller begravningar, gravsten och allt vad som hör begravningar till. Vi hjälper dig att anordna såväl kyrklig som borgerlig begravning och inte minst ordna begravning inom det numera mångkulturella samhället. Utöver kontorstid har vi även jour dygnet runt.

Vi har även Nancy Falk, som ombud i Färgelanda med omnejd, knuten till oss.

Tillgängligheten till Fonus i Vänersborg är mycket god med gott om parkeringsplatser och busshållplats 50 meter från kontoret. Vi finns på gatunivå, i ljusa och trevliga lokaler, där du som kanske är rörelsehindrad lätt kan besöka oss.

Vi hjälper dig med allmänna frågor, att fylla i Vita Arkivet, blombeställning och minnesgåvor.

Vi medverkar gärna kostnadsfritt vid utbildning- och informationstillfällen hos föreningar och organisationer.

Med Familjens Jurist har vi ett gott samarbete, där du hos oss kan få hjälp med bland annat testamente, bouppteckning, arvskifte samt mycket, mycket mer.

Anna-Karin Lidén
Anna-Karin Lidén
Kundrådgivare/Representant
Ingela Thoresson
Ingela Thoresson
Kontorschef
Ingemar Skoog
Ingemar Skoog
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.