Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vänersborg

Här träffar du Anna-Karin Lidén, Ingela Thoresson och Anna Ståhlgren Jensen som hjälper dig att utforma en vacker begravningsceremoni med personlig prägel. Vi har även Nancy Falk, som ombud i Färgelanda med omnejd, knuten till oss. Tillsammans skapar vi en begravningsakt utifrån dina önskemål och vi samordnar alla arrangemang kring denna.

Borgerlig begravning i Vänersborg

Vi på Fonus begravningsbyrå arbetar också som borgerliga officianter där du som anhörig under friare former kan delta i utformningen av begravningsakten. Vårt mål är att du skall känna dig trygg i vår rådgivning och vägledning, oavsett om det gäller borgerlig eller religiös begravningsceremoni.

Vi hjälper dig också med allmänna frågor kring begravning och att fylla i Vita Arkivet, utforma minnesannonser etc.

Lokala samarbeten i Vänersborg

Vi har ett nära och gott samarbete med stadens florister, anlitar utvalda solister och leverantörer av catering och gravsten. Boka oss gärna för kostnadsfri information vid utbildning- och informationstillfällen hos föreningar och organisationer, gymnasium osv.

Juridisk hjälp

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vänersborg där du får hjälp med bland annat testamente, bouppteckning och arvskifte.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Vänersborg

Fonus begravningsbyrå i Vänersborg är centralt belägen, inte långt från Vänerns strand och den vackra Skräckleparken. På torget ett stenkast från kontoret finns gott om parkeringsplatser och busshållplats finns 50 meter från kontoret. Vi finns, i ljusa lokaler på gatunivå, där du som kanske är rörelsehindrad lätt kan besöka oss.

Varmt vällkomen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Vänersborg!

Anna Ståhlgren Jensen
Anna Ståhlgren Jensen
Kontorschef
Anna-Karin Lidén
Anna-Karin Lidén
Kundrådgivare/Representant
Ingela Thoresson
Ingela Thoresson
Kundrådgivare, representant, borgerlig officiant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vänersborg

Besök webbsida