Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vällingby

Hos Fonus begravningsbyrå i Vällingby möter du Merja Edström, Tomas Dolk och Katarina Hammarlund. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi har lång och bred erfarenhet och är lyhörda inför vad kunden önskar. Vi strävar efter att kunden ska känna sig lugn och trygg efter besöket hos oss. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten och aktiviteter i Vällingby

Vi samarbetar med Isabellas Blommor som är fantastiskt duktig och får alltid beröm för sina blommor.

Ibland har vi vuxenstuderande undersköterskeklasser hos oss som är nyfikna på ämnet ”döden”, det brukar bli lite trångt i lokalen men vi tycker själva att det är väldigt roligt att prata om vårt arbete för folk brukar verkligen lyssna och ställa mycket frågor. Vi brukar även bli inbjudna till Växthuset i Vällingby där vi pratar för pensionärer

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett fint samarbete med Familjens Jurist. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå som har juristkontor över hela Sverige. Vi har ett nära samarbete med juristerna Elin Vikström och Ester Davidsson som kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Vällingby

Fonus begravningsbyrå ligger i Vällingby centrum på Vällingby Torg 19. Begravningsbyrån ligger nära bussar, tunnelbanan eller parkeringsgarage. Parkering finns utanför vår begravningsbyrå. Vi täcker upp stora delar av västerort vanligtvis Vällingby, Hässelby, Spånga och Bromma.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Tina Hult
Tina Hult
Kontorschef/Kundrådgivare
Merja Edström
Merja Edström
Kundrådgivare/Representant
Tomas Dolk
Tomas Dolk
Kundrådgivare / Representant
Katarina Hammarlund
Katarina Hammarlund
Kundrådgivare/ Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vällingby

Besök webbsida