Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Vällingby

Hos Fonus begravningsbyrå i Vällingby möter du Merja Edström, Tina Hult och Katarina Hammarlund. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi har lång och bred erfarenhet och är lyhörda inför vad kunden önskar. Vi strävar efter att kunden ska känna sig lugn och trygg efter besöket hos oss. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Vällingby Torg 19 162 65 Vällingby

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Vällingby

Tina Hult
Tina Hult
Kundområdeschef och Kundrådgivare
Merja Edström
Merja Edström
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Katarina Hammarlund
Katarina Hammarlund
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Lokala samarbeten och aktiviteter i Vällingby

Vi samarbetar med Isabellas Blommor som är fantastiskt duktig och får alltid beröm för sina blommor.

Ibland har vi vuxenstuderande undersköterskeklasser hos oss som är nyfikna på ämnet ”döden”, det brukar bli lite trångt i lokalen men vi tycker själva att det är väldigt roligt att prata om vårt arbete för folk brukar verkligen lyssna och ställa mycket frågor. Vi brukar även bli inbjudna till Växthuset i Vällingby där vi pratar för pensionärer

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett fint samarbete med Familjens Jurist. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå som har juristkontor över hela Sverige. Vi har ett nära samarbete med juristerna Elin Vikström och Ester Davidsson som kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Vällingby

Fonus begravningsbyrå ligger i Vällingby centrum på Vällingby Torg 19. Begravningsbyrån ligger nära bussar, tunnelbanan eller parkeringsgarage. Parkering finns utanför vår begravningsbyrå. Vi täcker upp stora delar av västerort vanligtvis Vällingby, Hässelby, Spånga och Bromma.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Vällingby

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Vällingby

Besök webbsida