Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Upplands Väsby

Hos Fonus begravningsbyrå i Upplands Väsby möter du Åsa Marcusson och Elisabeth Sahlberg. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt i att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå med juristkontor runtom i Sverige. Vi har ett samarbete med deras juristkontor i Upplands Väsby. Johanna Blumenthal arbetar som jurist och kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Upplands Väsby

Vi samarbetar med lokal catering och lokala florister. Om det önskas mat och dryck vid minnesstunden samarbetar vi med Thomas kök, Skärgårdsskafferiet, Picchus Café och The Nut House Scandic. Blomsterpinglan hjälper våra kunder med blommor och blomsterarrangemang.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Upplands Väsby

Fonus begravningsbyrå ligger mellan Upplands Väsby pendeltågsstation och Väsby centrum. Den är centralt belägen på Centralvägen 10.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Åsa Marcusson
Åsa Marcusson
Kontorschef
Elisabeth Sahlberg
Elisabeth Sahlberg
Kundrådgivare/Representant
Suss Duse Hodig
Suss Duse Hodig
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Upplands Väsby

Besök webbsida