Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Upplands Väsby

Här möter du Susan Homstedter och Maria Forsander. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt i att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist. Familjens jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå med juristkontor runtom i Sverige. Vi har ett samarbete med deras juristkontor i Sollentuna. Johanna Blumenthal arbetar som jurist och kan hjälpa dig med bouppteckning, testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med lokal catering och lokala florister. Om det önskas mat och dryck vid minnesstunden samarbetar vi md Thomas kök, Skärgårdsskafferiet, Picchus Café och The Nut House Scandic. Blomsterpinglan hjälper våra kunder med blommor och blomsterarrangemang.

Hitta oss

Du hittar vår begravningsbyrå mellan Upplands Väsby pendeltågsstation och Väsby centrum. Den är centralt belägen på Centralvägen 10.

Susan Holmstedter
Susan Holmstedter
Kontorschef
Maria Forsander
Maria Forsander
Kundrådgivare/Representant