Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tumba

Här möter du Susanne Berggren och Jenny Argenius. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.Vi på Fonus begravningsbyrå i Tumba lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig begravning som stämmer och känns rätt. Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Grödingevägen 11 147 30 Tumba

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Tumba

Susanne Berggren
Susanne Berggren
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Susanne Berggren har jobbat på Fonus sedan 2016 och hon tycker att kundmötena är det bästa med hennes jobb.

"Det är där allt börjar, sedan får jag följa dem hela vägen och vara med på begravningen."

Susanne tycker också om att göra annonser och skapa en minnessida - en sida som går att göra väldigt personlig och som kan vara ett fint sätt att minnas den som gått bort.

Jenny Argenius
Jenny Argenius
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Petra Barck
Petra Barck
Kundområdeschef

Petra Barck är certifierad begravningsentreprenör och har jobbat på Fonus sedan 2012. För ett par år sedan blev hon kontorschef och idag ansvarar hon för kontoren i Stockholm syd, Huddinge, Tumba, Södertälje och Skärholmen. 

För Petra är mötet med de anhöriga det viktigaste och att helheten av begravningen blir ett ljust och fint minne. Hon uppskattar att vi har ett fint samarbete med florister och cateringfirmor så att vi tillsammans kan genomföra fina begravningar och minnesstunder. Petra tycker också om att få presentera våra gravstenar och att hjälpa de anhöriga att göra sina personliga val.

Pratar även finska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Tumba

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister. Lisas catering ordnar mat och dryck om det önskas till minnesstunden och Blomstercity i Tumba och Tullinge blommor hjälper oss med blommor och blomsterarrangemang.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Deras jurister kan hjälpa till med bouppteckning, teckna testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Tumba

Fonus begravningsbyrå är beläget på Grödingevägen 11, ca 250 meter från Tumba centrum, där det finns parkeringshus med 3 timmar fri parkering. Vi gör givetvis också hembesök i södra Stockholm, men det vanligaste är  i Botkyrka kommun och Salems kommun.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Tumba!

Fonus begravningsbyrå i Tumba
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Tumba

Besök webbsida