Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tumba

Här möter du Susanne Berggren, och Petra Barck. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Tumba lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig begravning som stämmer och känns rätt. Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Lokala samarbeten i Tumba

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister. Lisas catering ordnar mat och dryck om det önskas till minnesstunden och Blomstercity i Tumba och Tullinge blommor hjälper oss med blommor och blomsterarrangemang.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Deras jurister kan hjälpa till med bouppteckning, teckna testamente eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Tumba

Fonus begravningsbyrå är beläget på Grödingevägen 11, ca 250 meter från Tumba centrum, där det finns parkeringshus med 3 timmar fri parkering. Vi gör givetvis också hembesök i södra Stockholm, men det vanligaste är  i Botkyrka kommun och Salems kommun.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Tumba!

Susanne Berggren
Susanne Berggren
Kundrådgivare
Petra Barck
Petra Barck
Kontorschef
Pratar även finska
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Tumba

Besök webbsida