Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Trollhättan

Hos oss möter du Thomas Schmidt, Ingemar Skoog och Anna Ståhlgren Jensen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Kungsgatan 27 461 30 Trollhättan

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Trollhättan

Ingemar Skoog
Ingemar Skoog
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Thomas Schmidt
Thomas Schmidt
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Anna Ståhlgren Jensen
Anna Ståhlgren Jensen
Kontorschef

Lokala samarbeten i Trollhättan

Vi samarbetar med lokala florister i Trollhättan och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen. Thomas är saxofonist och Anna är sångerska. Vi erbjuder gärna våra musikaliska tjänster då det passar.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Trollhättan. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå. Vi samarbetar också med Fonus medlemsorganisationer och är ofta ute och pratar om vår verksamhet på vårdutbildningar och gymnasium.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Trollhättan

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Trollhättan på Kungsgatan 27. I samma hus som Folkets Hus. Åker man bil finns goda parkeringsmöjligheter. Två stycken parkeringsplan i affärshuset Oden (cirka 50 meter från kontoret). Annars finns tvärgator med parkeringsmöjligheter.

Åker man tåg eller buss ligger resecentrum cirka 400 meter från kontoret, buss stannar även på Drottningtorget även där cirka 400 meter från kontoret.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Trollhättan

Besök webbsida