Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Tibro

I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att få möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt hjälpa och vägleda en människa rätt. Det kan vi på Fonus Tibro hoppas och önskar att vi kan bistå med. Tillsammans har vi som arbetar på begravningsbyrån lång erfarenhet och kunnande gällande serviceyrket och arbete med människor i svåra situationer. Vi hjälper dig i alla svåra beslut som ska fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. Det kan gälla planering av begravning, annons, minnesstund, gravvård samt gåvohantering.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Torggatan 10 H 543 30 Tibro

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Tibro

Johannes Ekström
Johannes Ekström
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Petter Jönsson
Petter Jönsson
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Genom vårt samarbete kan du få professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och hjälp med att till exempel skriva testamente eller gåvobrev. Vår jurist Veronica Rydbom har sitt kontor i Skövde men besöker Fonus Tibro. Kontakta gärna oss så berättar vi mer eller bokar tid.

Lokala samarbeten i Tibro

I samband med en begravning vill man ofta ha hjälp med beställning av blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorg dekorationer med hälsningar. Vi samarbetar med de flesta florister för att erbjuda bra kvalité på våra beställningar. Vi försöker att tänka miljömedvetet och använder gärna en florist med lokal anknytning till den plats där begravningen äger rum. När man beställer blommor av oss på Fonus i Tibro ser vi också till så att blommorna levereras direkt till begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra någon sång eller musikstycke. Vi bistår gärna med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget. Vi har ett gott samarbete med många konditorier och cateringfirmor i Tibro med omnejd.     

Borgerlig begravning

Vid en begravning eller minnesstund kan man ibland vilja utforma ceremonin helt utefter egna idéer och inte vara bunden till en speciell ordning, eller så är man kanske inte medlem i Svenska Kyrkan. I dessa fall kan en borgerlig begravning vara aktuell. Då utformas akten i samråd med de anhöriga med musik, dikter och vad man vill ska ingå i akten. Vi hjälper till med idéer och inspiration i arbetet att utforma en borgerlig begravning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Tibro

Fonus begravningsbyrå i Tibro ligger centralt på Torggatan 10H i möbelstaden. Om du av någon anledning har svårt att komma till vårt kontor så gör vi gärna hembesök och kommer till dig istället för att i lugn och ro kunna planera.  Vår begravningsbyrå är inte alltid bemannad, så därför ber vi er att kontakta oss innan besök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida