Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Surahammar

I en stund av sorg är ofta behovet stort av att möta någon som både har förståelsen och kunnandet att på rätt sätt lotsa dig igenom en svår stund. Anne-Cathrine Gran hos oss på Fonus vill och kan ge dig en sådan service.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Köpmangatan 32 735 31 Surahammar

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Surahammar

Anne-Cathrine Gran
Anne-Cathrine Gran
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Fonus i Surahammar hjälper dig med allt kring begravning

Vi på Fonus har tillsammans stor erfarenhet av att på ett omtänksamt, lyhört och kunnigt sätt, gå igenom allt som rör en så svår stund. Vi är behjälpliga med bland annat planering av begravning och minnestund, gåvohantering samt val av gravsten och gravvård. Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder dina närmaste till ett personligt avsked.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga. Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer.

Lokala samarbeten i Surahammar

Vi har ett nära samarbete med lokala florister som kan erbjuda att blommorna levereras direkt till den aktuella begravningen på begravningsdagen. Vi kan även erbjuda hjälp med mat och dryck till minnestunden via lokala cateringfirmor, caféer med stor valmöjlighet som tillgodoser dina önskemål i samband med minnesstunden.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Västerås som erbjuder professionell hjälp gällande bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Du kan träffa en av deras jurister på vår begravningsbyrå i Surahammar.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Surahammar

Du hittar Fonus begravningsbyrå i centrala Surahammar på Köpmangatan 32 i Surahammar. Vi gör även hembesök om du så önskar. Vi täcker upp orterna Strömsholm i söder via Kolbäck, Ramnäs till Virsbo i norr.

Varmt välkommen till oss i Surahammar!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Västerås

Besök webbsida