Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sunne

På vår begravningsbyrå i sagolika Sunne möter du Åke Karlsson, Terese Persson och Anna Hermansson. Med ett stort engagemang skapar vi en minnesvärd begravning tillsammans med dig. Vi arbetar med att tillgodose våra kunders höga förväntningar och ge det lilla extra.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Långgatan 19 68630 Sunne

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Sunne

Åke Karlsson
Åke Karlsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Anna Hermansson
Anna Hermansson
Kundrådgivare
Olle Thyr
Olle Thyr
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi ger dig tips och råd

Vi är duktiga på att ordna och ge råd när det kommer till blommor, musik och gravstenar. 

Lokala samarbeten i Sunne

Vi har medverkat på mässor i Sunne och haft informationskvällar på vår begravningsbyrå för vårdpersonal, polis, ambulans och brandmän. Under våra informationskvällar bjuder vi på levande musik samt lättare mat och dryck och det viktigaste av allt personliga möten och pratstunder med deltagarna. Alla är välkomna!

I Sunne har vi många duktiga solister både inom sång och med instrument, riksspelemän och musiklärare om medverkar vid begravningar. Om du önskar mat och dryck vid minnesstunden  har vi samarbeten med cateringfirmor som levererar måltider på lokalproducerade råvaror.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska genomföras. Vi har samarbete med borgerliga officianter som tillsammans med kunderna skapar unika begravningsceremonier. Till exempel så kan en borgerlig begravningsceremoni för den motorintresserade hållas i sitt garage och låta den avslutas med tonerna från V8.

Behöver du juridisk hjälp?

Inom juridiken har vi ett samarbete med Familjens Jurist i Sunne. Du kan som kund få hjälp med bouppteckning, arvskifte och testamente. Våra kunder även möjlighet att få träffa Familjens Jurist i våra lokaler här i Sunne, så det innebär inga längre resor för att träffa en jurist för våra kunder, detta känns oftast som en trygghet.

Hitta oss

Hur kommer man till oss? Med tåg ända fram till Sunne – åk på en järnväg som blivit korad till Sveriges vackraste järnväg! Eller åk bil på E45an genom det värmländska skiftande landskapet med sjöar, öppen natur och förtrollade skogar.

Orterna vi täcker upp är Sunne, kyrkbyarna Östra Ämtervik, Västra Ämtervik, Gräsmark och Lysvik. Ibland besöker vi även vår norra grannkommun Torsby. Vi gör även hembesök när våra kunder vill det och dricker gärna en kopp kaffe tillsammans!

Varmt välkomna att kontakta oss i Sunne!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sunne

Besök webbsida