Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sundbyberg

Hos Fonus begravningsbyrå i Solna möter du Carina Englund och Marie Rosmark. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Sundbyberg. Juristen Anna Wennberg sitter på vår begravningsbyrå en gång i veckan. Hon kan hjälpa till med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Sundbyberg

För att kunna arrangera minnesstunder har vi samarbete med Gröna stugan som ligger vid Lötsjön.

Vi har även kontakt med lokala cateringfirmor. Florister som vi samarbetar med i Sundbyberg är Lötsjöblommor, Basilica Fabrica och Sundbybergs blomsterhandel. Vi hjälper även till att hitta lämplig borglig officiant eller solist.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sundbyberg

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Sundbyberg, i Bananhuset, på Vasagatan 7. Cirka fem minuters gångväg från Sundbybergs station. Du kan ta dig till oss med pendeltåg, tunnelbana, buss eller tvärbana.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Carina Englund
Carina Englund
Kundrådgivare/Representant
Marie Rosmark
Marie Rosmark
Kontorschef
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.