Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Strängnäs

Vi har lång erfarenhet och kunskapen för att hjälpa er i livets kanske svåraste stund och tar med varm hand på oss uppgiften att hjälpa dig igenom alla frågor som du ställs inför, därför känns det extra viktigt att vårda förtroendet som du gett oss.

Peter Westerberg som jobbar på Fonus i Strängnäs har mångårig erfarenhet och lotsar dig igenom besöket från första mötet, fram till stunden för begravningen.

I Domkyrkan eller S:t Petri kapell på Södra kyrkogården, kan man ha begravningar i Svenska kyrkans ordning eller en så kallad borglig begravning, i Strängnäs finns även andra samfund och begravningslokaler tex. Olivehällskyrkan.

Det finns alla typer av gravskick från traditionell jord/urngrav till askgravplats eller minneslund. På gamla kyrkogården vid strandkanten kan man i dagsläget erbjuda plats för ny urn eller kistgrav.

Önskar man sprida askan i havet så har vi speciella sjöurnor för ändamålet och kan rutinerna kring det.

Vi hjälper dig med begravningen

Det är många saker som man ska ta ställning till när man ordnar med en begravning. Allt från kista, blommor, annons, gravsten, förtäring vid minnesstund och inte minst den ekonomiska delen med bouppteckning, testamente, förvaltning av dödsbon mm.

Våra produkter och tjänster

När det gäller kistor så har vi egen tillverkning i vår miljöcertifierade fabrik som ligger i Falköping sedan början av 70-talet för att säkerställa dagens miljökrav och snabba leveranser, för att kunna tillgodose alla tänkbara önskemål.

Lokala samarbeten i Strängnäs

Vi har ett gott samarbete med floristerna här omkring tex. Burges, Rosenius, Stallarholmen och Åkers blommor vilka tillgodoser leverans av blommor med hög kvalitét. Minnesstunden kan med fördel hållas i Domherren församlingshem där vi tar hjälp av personalen för att uppfylla era önskemål. Vi har även ett gott samarbete med Kyrkbackens begravningsservice som bla. har catering för att ordna med förtäring utanför tätorten i alla våra kransförsamlingars lokaler.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Strängnäs

Strängnäs den gamla stiftsstaden med den vackra Domkyrkan på kullen omgiven av Mälarens böljor, bara något kvarter därifrån på Hospitalsgatan 18 hittar du Fonus begravningsbyrå där du får hjälp med allt som rör begravningen, när du mist någon i din närhet.

Varmt välkommen att kontakta Fonus begravningsbyrå i Strängnäs!

Peter Westerberg
Peter Westerberg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Strängnäs

Besök webbsida