Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Storfors

Fonus begravningsbyrå i Storfors hjälper dig med allt inom begravning. Vi ser till att skapa en personlig ceremoni som speglar det liv som levts. För att besöka oss och få hjälp med begravning eller att fylla i Vita Arkivet, behöver du boka en tid.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Kungsgatan 33 681 31 Kristinehamn
Djupadalsgatan 12 B 688 30 Storfors

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Storfors

Camilla Johansson
Camilla Johansson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska
Agneta Sparvman
Agneta Sparvman
Kontorschef

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Ett personligt avsked

I Storfors kan vi på Fonus hjälpa till att ordna alla sorters begravningar - borgerliga, kyrkliga eller enligt någon annan trostillhörighet. Tillsammans går vi igenom era önskemål när vi utformar det sista avskedet. Vi har ett nätverk av lokala samarbetspartners som kan hjälpa till med mat och dryck till minnesstund samt blommor till begravningen. 

Önskar du hjälpa att fylla i Vita Arkivet?

Vita Arkivet är en fin möjlighet där du själv kan berätta för dina närmaste om det som är viktigt, så att de en dag slipper undra. Vi har märkt att många tycker det är skönt att gå igenom de tankar och frågor man har kring sin egen begravning. Därför är alla som vill välkomna att boka en tid hos oss för att få hjälp att fylla i Vita Arkivet. Vi erbjuder också, så ofta vi har möjlighet, kundkvällar i Storfors där man kan få information och hjälp med Vita Arkivet.

Vi samarbetar med Familjens Jurist

Vi har ett nära och bra samarbete med Familjens Jurist Storfors som kan hjälpa till med allt inom familjejuridik. De kan bland annat ordna med testamente, äktenskapsförord, bouppteckning och arvskifte. 

Hitta till Fonus i Storfors

Du hittar vår Fonusbyrå på Djupadalsgatan 12 B i Storfors. Om du kommer med bil finns det parkeringsmöjligheter i närheten av lokalen.

Om du hellre önskar träffa oss i din hemmiljö så kan vi självklart ordna det. Vi gör hembesök i hela östra Värmland däribland Filipstad. Om du önskar kan vi ha mötet via video eller telefon.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Storfors.

Besök webbsida