Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp

På vår begravningsbyrå i Staffanstorp möter du Boel Sjödin och Åsa Olsson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Miljöbegravning i Staffanstorp

På Fonus i Staffanstorp erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Staffanstorp

Vi  på Fonus begravningsbyrå samarbetar med lokala florister i Staffanstorp och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Varmt välkommen att kontakta oss i Staffanstorp!

Boel Sjödin
Boel Sjödin
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.