Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp

Att mista en anhörig är något av det svåraste man kan drabbas av.
Behovet av att då få hjälp av någon som har förståelse för den situationen och kunskapen kring allt praktiskt som behöver göras är ofta stort.

Vid ett besök hos oss, hjälper vi er gärna med allt som behövs för att skapa en värdig och personlig begravning, oavsett var dödsfallet har skett eller var begravningen skall äga rum. Vi på Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp ordnar begravningar enligt alla religiösa traditioner samt borgerliga begravningar.

Era önskemål är vår utgångspunkt när vi arrangerar en begravning och vi lägger stor vikt vid att lyssna på er för att det skall bli ett avslut, helt enligt era önskemål och tankar.

Hos oss kan ni även få hjälp med att fylla i Vita Arkivet. Vi på Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp hjälper er också gärna med att beställa en ny gravsten eller att komplettera en befintlig sten med ny text. Genom oss kan ni vidare beställa blommor eller få hjälp med att skänka gåvor till minnesfonder.

Var i Sverige kan Staffanstorpskontoret ordna en begravning?

Vi ordnar med begravningar i hela Sverige eftersom Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå.

I vårt närområde i Staffanstorp finns flera kyrkor: Brågarps kyrka, Nevishögs kyrka, Kyrkheddinge kyrka, Bjällerups kyrka och Esarps kyrka, vilka alla ligger i S:t Staffans församling. I Uppåkra församling har vi Uppåkra kyrka, Särslövs kyrka, Görslövs kyrka, Tottarps kyrka, Mölleberga kyrka och Knästorps kyrka. I Burlövs församling finns Arlövs kyrka och Burlövs gamla kyrka. Dessutom finns Staffanssalen i Staffanstorp samt Uppståndelsens kapell och S:t Olofs kapell på Norra kyrkogården i Lund där man förutom begravningsgudstjänster enligt svenska kyrkans ordning också kan ha borgerliga ceremonier och ceremonier enligt annat trossamfund.

Lokala samarbeten i Staffanstorp

Vi har ett nära samarbete med Royal Blommor här i Staffanstorp och andra lokala florister på andra orter. De har alla mångårig erfarenhet av att binda både traditionella begravningsdekorationer och kransar samt mer unika arrangemang enligt ert personliga önskemål.

Vill ni ha levande musik vid begravningen har vi på Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp ett stort nätverk av både manliga och kvinnliga solister som kan sjunga, spela gitarr, piano, flöjt, trumpet eller dragspel mm. inom olika genrer.

Önskar ni en minnesstund efter begravningen har vi även här ett stort utbud av förtäringsställen som vi varmt rekommenderar och har ett gott samarbete med.

Behöver ni juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor. Deras kontor är beläget på Stora Södergatan 15. Om ni så önskar, kan vi boka en tid på vårt kontor här i Staffanstorp för detta.

Här hittar ni Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp

Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp ligger på Bråhögsplatsen 8. Lokalen finns på markplan, är utan trappor eller höga trösklar, med avgiftsfria parkeringsplatser alldeles utanför dörren. Glöm inte att lägga en P-skiva i rutan.
Busshållplatsen ligger ca 200 meter bort.
Vi gör hembesök i hela Staffanstorps kommun.

På Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp arbetar Boel Sjödin.

Varmt välkommen!

Boel Sjödin
Boel Sjödin
Kundrådgivare/Representant
Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lund

Besök webbsida