Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp

Att mista en anhörig är något av det svåraste man kan drabbas av. Behovet av att då få hjälp av någon som har förståelse för den situationen och kunskapen kring allt praktiskt som behöver göras, är ofta stort.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Bråhögsplatsen 8 245 31 Staffanstorp

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Staffanstorp

Peter Johansson
Peter Johansson
Kontorschef
Åsa Olsson
Åsa Olsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Fonus i Staffanstorp skapar en värdig och personlig begravning

Vid ett besök hos oss, hjälper vi er gärna med allt som behövs för att skapa en värdig och personlig begravning, oavsett var dödsfallet har skett eller var begravningen skall äga rum. Vi på Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp ordnar begravningar enligt alla religiösa traditioner samt borgerliga begravningar.

Era önskemål är vår utgångspunkt när vi arrangerar en begravning och vi lägger stor vikt vid att lyssna på er för att det ska bli ett avslut, helt enligt era önskemål och tankar.

Hos oss kan ni även få hjälp med att fylla i Vita Arkivet. Vi på Fonus i Staffanstorp hjälper er också gärna med att beställa en ny gravsten eller att komplettera en befintlig sten med ny text. Genom oss kan ni vidare beställa blommor eller få hjälp med att skänka gåvor till minnesfonder.

Var kan Staffanstorpsbyrån ordna en begravning?

Vi ordnar med begravningar i hela Sverige eftersom Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå.

I vårt närområde i Staffanstorp finns flera kyrkor: Brågarps kyrka, Nevishögs kyrka, Kyrkheddinge kyrka, Bjällerups kyrka och Esarps kyrka, vilka alla ligger i S:t Staffans församling. I Uppåkra församling har vi Uppåkra kyrka, Särslövs kyrka, Görslövs kyrka, Tottarps kyrka, Mölleberga kyrka och Knästorps kyrka. I Burlövs församling finns Arlövs kyrka och Burlövs gamla kyrka. Dessutom finns Staffanssalen i Staffanstorp samt Uppståndelsens kapell och S:t Olofs kapell på Norra kyrkogården i Lund där man förutom begravningsgudstjänster enligt svenska kyrkans ordning också kan ha borgerliga ceremonier och ceremonier enligt annat trossamfund.

Lokala samarbeten i Staffanstorp

Vi har ett nära samarbete med Royal Blommor här i Staffanstorp och andra lokala florister på andra orter. De har alla mångårig erfarenhet av att binda både traditionella begravningsdekorationer och kransar samt mer unika arrangemang enligt ert personliga önskemål.

Vill ni ha levande musik vid begravningen har vi på Fonus i Staffanstorp ett stort nätverk av både manliga och kvinnliga solister som kan sjunga, spela gitarr, piano, flöjt, trumpet eller dragspel m.m. inom olika genrer.

Önskar ni en minnesstund efter begravningen har vi även här ett stort utbud av förtäringsställen som vi varmt rekommenderar och har ett gott samarbete med.

Behöver ni juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Lund. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor. Deras kontor är beläget på Stora Södergatan 15. Om ni så önskar, kan vi boka en tid på vårt kontor här i Staffanstorp för detta.

Här hittar ni Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp

Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp ligger på Bråhögsplatsen 8. Lokalen finns på markplan, är utan trappor eller höga trösklar, med avgiftsfria parkeringsplatser alldeles utanför dörren. Glöm inte att lägga en P-skiva i rutan. Busshållplatsen ligger ca 200 meter bort. Vi gör hembesök i hela Staffanstorps kommun.

Varmt välkommen!

Fonus begravningsbyrå i Staffanstorp

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lund

Besök webbsida