Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg

På Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg möter du Olle Glaas och Johnny Andersen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Borgerlig begravning

Olle började tidigt som borgerlig officiant vilket han ser som ett hedersuppdrag. Vi utformar tillsammans med anhöriga en borgerlig begravning som blir till ett fint minne.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sölvesborg. Därför kan du få hjälpa med dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn.

Lokala samarbeten i Sölvesborg

I Sölvesborg samarbetar vi med flera lokala företag. När det gäller blommor anlitar vi oftast Blomster & Kvist eller Växthuset Flora Persson och vid minnesstunder tar vi oftast hjälp av Dagmars Hamnkrog eller Hotellbaren Karlshamn.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg

Fonus Begravningsbyrå ligger på Södergatan 13A i Sölvesborg. Oftast sker besöken i vår lokal men vi erbjuder även hembesök i Sölvesborg med omnejd. Vid besök hos oss finns det gott om parkeringar nära. Glöm inte parkeringsskivan!

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg!

Olle Glaas
Olle Glaas
Kundrådgivare
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sölvesborg

Besök webbsida