Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg

På Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg möter du Kurth Johannesson och Johnny Andersen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Södergatan 13 A 294 31 Sölvesborg

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Sölvesborg

Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Kurth Johannesson
Kurth Johannesson
Kundrådgivare och Borgerlig officiant

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Borgerlig begravning

Kurth började tidigt som borgerlig officiant vilket han ser som ett hedersuppdrag. Vi utformar tillsammans med anhöriga en borgerlig begravning som blir till ett fint minne.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sölvesborg. Där kan du få hjälp med dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn.

Lokala samarbeten i Sölvesborg

I Sölvesborg samarbetar vi med flera lokala företag. När det gäller blommor anlitar vi oftast Växthuset Flora Persson eller Blomster & Kvist och vid minnesstunder tar vi oftast hjälp av Dagmars Hamnkrog, Hotellbaren Karlshamn eller Sölvesborgs Golfkrog.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Sölvesborg kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg

Fonus Begravningsbyrå ligger på Södergatan 13A i Sölvesborg. Oftast sker besöken i vår lokal men vi erbjuder även hembesök i Sölvesborg med omnejd. Vid besök hos oss finns det gott om parkeringar nära. Glöm inte parkeringsskivan!

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sölvesborg

Besök webbsida