Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg

På Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg möter du Kurth Johannesson och Johnny Andersen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Södergatan 13 A 294 31 Sölvesborg

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Sölvesborg

Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Kurth Johannesson
Kurth Johannesson
Kundrådgivare och Borgerlig officiant

Borgerlig begravning

Kurth började tidigt som borgerlig officiant vilket han ser som ett hedersuppdrag. Vi utformar tillsammans med anhöriga en borgerlig begravning som blir till ett fint minne.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sölvesborg. Där kan du få hjälp med dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn.

Lokala samarbeten i Sölvesborg

I Sölvesborg samarbetar vi med flera lokala företag. När det gäller blommor anlitar vi oftast Växthuset Flora Persson eller Blomster & Kvist och vid minnesstunder tar vi oftast hjälp av Dagmars Hamnkrog, Hotellbaren Karlshamn eller Sölvesborgs Golfkrog.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg

Fonus Begravningsbyrå ligger på Södergatan 13A i Sölvesborg. Oftast sker besöken i vår lokal men vi erbjuder även hembesök i Sölvesborg med omnejd. Vid besök hos oss finns det gott om parkeringar nära. Glöm inte parkeringsskivan!

Varmt välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sölvesborg

Besök webbsida