Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Solna

Vi hjälper er med planering och genomförande av begravning, helt utifrån era önskemål. Lyhördhet och empati är viktigt för oss och vi vill medverka till att skapa en fin och minnesvärd ceremoni vid livets slut.

Vi som arbetar på Fonus i Solna har lång erfarenhet av att arrangera begravningar. Vårt mål är att du ska känna dig trygg i vår rådgivning och vägledning, oavsett om det gäller borgerlig eller religiös begravningsceremoni.

Ni är naturligtvis välkomna att besöka oss för olika allmäna frågor, även om ett dödsfall inte har inträffat. VI bistår med rådgivning runt Vita Arkivet, ett dokument som avser dina egna önskemål vid dödsfall. Vita Arkivet kan ofta vara till stor hjälp för efterlevande.

Gravstenar

Hos oss på Fonus kan vi hjälpa dig med rådgivning och beställning av ny gravsten. Givetvis kan vi även hjälpa dig med komplettering och renovering av en befintlig sten.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjens Jurist som erbjuder alla våra kunder hjälp med boupptecking, arvskifte, testamentesskrivning med mera. Du är givetvis välkommen att anlita dem även när du inte är kund hos Fonus. Ring oss för tidsbokning.

Hitta till oss

Du hittar oss på Centralvägen 16 i Solna, vid Solna centrum. Ta hissen tre trappor upp och ring på så tar vi emot dig. Avgiftsbelagd besöksparkering finns utanför och under Solna centrum.

Vi är väl etablerade i Solna och Västerort. Vi ordnar givetvis med begravningar i hela Stockholmsområdet och även runt om i landet eftersom Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå.

Tidsbokning

Ring gärna för tidsbokning innan du kommer till oss så att vi säkert är på plats och kan ta emot dig på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Marie Rosmark
Marie Rosmark
Kontorschef
Susan Holmstedter
Susan Holmstedter
Kundrådgivare
Malena Mattsson
Malena Mattsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Solna

Besök webbsida