Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Söderhamn

Hos oss möter du i första hand Reimond Dempwolf och Henrik Saur. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning. Med genuint och kunnigt engagemang erbjuder vi fullservice inom begravning, gravsten, försäkring och juridik. 

Begravningsbyråns område är Söderhamns kommun. Förutom i centralorten Söderhamn hjälper vi till med begravningar i Sandarne, Ljusne, Söderala, Mo, Bergvik, Skog, Norrala och Trönö.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, möjligheterna är nästintill oändliga. Vid en borgerlig begravning finns dock alltid en borgerlig officiant som genomför begravningen.

Söderhamns kommun har två borgerliga officianter som kan hjälpa till med att planera och hålla i begravningen, men det finns möjlighet till andra officianter som även kan framföra sång och musik.

Juridiskt samarbete

Vi har ett bra samarbete med Familjens Jurist i Gävle. Våra kunder får snabbt rådgivning och stöd. De kan hjälpa dig med allt från att skriva ett testamente till en bouppteckning eller andra juridiska frågor.

Lokala aktiviteter i Söderhamn

Vi åker gärna ut och informerar om vår verksamhet vid förfrågan och tar även emot studiebesök på vår begravningsbyrå. Något som blivit en tradition är vi i anslutning till Allhelgona varje år funnits utanför E-Center i Söderhamn för att dela ut ljus och information.

Visste du att

I grannstaden Bollnäs finns Hälsinglands enda krematorium i samma byggnad som Sankt Lars kapell. Tack vare det behöver en kista aldrig transporteras långa sträckor efter en begravningsakt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Söderhamn

Fonus begravningsbyrå i Söderhamn är centralt belägen i en klassisk bandy- och bordtennisort som fått uppmärksamhet både i Sverige och världen tack vare bland annat bandylaget Broberg, pingislaget SUIF, skidstjärnan Anders Södergren och jazzmusikern Jan Johansson. Förutom besök på kontoret gör vi gärna hembesök om det passar dig som kund bättre.

Varmt välkomna!

Ullica Skytt-Dempwolf
Ullica Skytt-Dempwolf
Kundrådgivare/Representant
Reimond Dempwolf
Reimond Dempwolf
Kundrådgivare/Representant
Tyska
Henrik Saur
Henrik Saur
Kundrådgivare/representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Gävle

Besök webbsida