Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Slottsstaden

Vi vet att en begravning sätter människor på prov. Förutom sorg och saknad är det mycket praktiskt som ska ordnas. Många beslut ska tas runt begravningsceremoni, minnesstund, blommor, kista, annonser, gravsättning och mycket mer. Vi vill göra det lite lättare för dig att skapa ett ljust och fint minne utifrån dina önskemål. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du behöver så är du välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Slottsstaden.

Jag som jobbar på begravningsbyrån i Slottsstaden heter Maxine Rundgren. Jag är certifierad begravningsentreprenör. Med min erfarenhet och helhjärtade engagemang kommer jag att göra allt för att skapa ett vackert och värdigt avslut. Jag gör även hembesök.

Vi utformar begravningen du önskar

Vi arrangerar begravningar enligt alla religiösa traditioner och även borgerliga begravningar.  Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi, genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och all form av familjejuridik som testamente mm. Här på hemsidan kan du även registrera dina egna önskemål i Vita Arkivet. Det finns även information om Fonus begravningsförsäkringar som kan vara ett komplement till ditt Vita Arkiv.

Var ligger Fonus Slottsstaden?

Fonus begravningsbyrå ligger i Slottsstaden på Regementsgatan 60. Vårt nya kontor angränsar till den vackra Slottsparken i hjärtat av Malmö endast 100 meter från Kronprinsen i Västra innerstaden. Du når oss enkelt med buss 4 eller 8 som stannar vid Kronprinsen. Närmaste parkeringshus är i Kronprinsensgaraget som ligger 2 minuters promenad från begravningsbyrån.

Välkommen att kontakta oss!

Maxine Rundgren
Maxine Rundgren
Begravningsentreprenör
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.