Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skövde

Hos oss möter du Petter Jönsson, Johannes Ekström och Inger Westin. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Från och med 30/3 hittar du oss i nya lokaler på Torggatan 17.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Torggatan 17 541 30 Skövde

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Skövde

Johannes Ekström
Johannes Ekström
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Petter Jönsson
Petter Jönsson
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vad vi kan hjälpa dig med

Hos Fonus i Skövde kan vi hjälpa till att förmedla minneshälsningar, beställa blommor och givetvis om du har funderingar om begravning. Vi hjälper er gärna att fylla i  Vita Arkivet, men har också försäljning av gravlyktor, gravvasar och gravljus.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Vi besöker gärna er

Fonus i Skövde besöker gärna skolor, föreningar, företag och organisationer för att kostnadsfritt informera om exempelvis regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Skövde

Fonus begravningsbyrå ligger centralt beläget i Skövde, 300 m från järnvägsstationen och i direkt närhet till Commerce köpcentrum. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsplatser (Sandstorget, SLA-parkeringen, Commerce och Arena-parkeringen) runt kontoret med korta avstånd.

Åker du kommunalt så är det bara runt hörnet till närmaste busshållplats. De flesta tåg mellan Göteborg och Stockholm på Västra Stambanan stannar i Skövde.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida