Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skövde

Hos oss möter du Petter Jönsson, Johannes Ekström och Inger Westin. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi hjälper till med att förmedla minneshälsningar, beställa blommor och givetvis om du har funderingar om begravning. Vi hjälper er gärna att fylla i  Vita Arkivet, men har också försäljning av gravlyktor, gravvasar och gravljus.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Vi besöker gärna er

Vi besöker gärna skolor, föreningar, företag och organisationer för att kostnadsfritt informera om t.ex. regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Skövde

Fonus begravningsbyrå ligger centralt beläget i Skövde, 300 m från järnvägsstationen och i direkt närhet till Commerce köpcentrum.
Kommer man med bil finns det gått om parkeringsplatser (Sandstorget, SLA-parkeringen, Commerce och Arena-parkeringen) runt kontoret med korta avstånd.

Åker man kommunalt så är det bara runt hörnet till närmaste busshållplats. De flesta tåg mellan Göteborg och Stockholm på Västra Stambanan stannar i Skövde.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Johannes Ekström
Johannes Ekström
Kundrådgivare/Representant
Är också: Borgerlig officiant
Petter Jönsson
Petter Jönsson
Kundrådgivare/Representant
Är också: Borgerlig officiant
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida