Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Skinnskatteberg

På Fonus begravningsbyrå i Skinnskatteberg arbetar Lennart Andersson. Där kan du tryggt få hjälp med allt som rör en begravning.

Kontakta oss
Bergslagsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Skinnskatteberg

Lennart Andersson
Lennart Andersson
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Lennart Andersson har jobbat på Fonus sedan 1999 och arbetar på begravningsbyrån i Fagersta och Skinnskatteberg. Han tycker att mötet med nya människor är det roligaste med hans jobb.

Vi hjälper dig med allt kring begravningen

På Fonus begravningsbyrå i Skinnskatteberg hjälper vi till att utforma personliga begravningar. Vi har lång erfarenhet och kan guida dig genom alla steg för att utforma en ceremoni som speglar det liv som levts. Till ceremonin och minnesstunden kan vi erbjuda blommor samt mat och dryck från våra lokala samarbetspartners. Om ni önskar en borgerlig begravning har vi ett samarbete med en borgerlig officiant som kan medverka på begravningar i Skinnskatteberg, Fagersta och Norberg. 

Önskar ni ha planeringsmötet i er hemmiljö? Vi kan göra hembesök i Fagersta, Skinnskatteberg, Norberg, Söderbärke och Virsbo.

Juridisk rådgivning

Genom vårt samarbetet med Familjens Jurist har du möjlighet att få hjälp med juridiska ärenden. De kan bland annat hjälpa till med bouppteckning, arvskifte, testamente och framtidsfullmakt.

Hitta till Fonus i Skinnskatteberg

Fonus begravningsbyrå i Skinnskatteberg ligger centralt mitt i byn på Bergslagsvägen 5. Parkeringsmöjligheter finns mitt emot kontoret.

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.