Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sandviken

Hos oss möter du Patrik, Aina och Carolina. Vi försöker på ett lyhört sätt tillmötesgå alla frågor, funderingar och önskemål från dig som kontaktar oss. Allt ifrån en enkel vägbeskrivning till att leda och guide dig genom en svår situation. Kanske den svåraste vi utsätts för i livet - att möta döden. Det är så mycket som kretsar kring ett dödsfall och där och då behöver man någon som är kunnig och villig att svara på alla frågor.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Storgatan 20 811 34 Sandviken

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Sandviken

Patrick Eriksson
Patrick Eriksson
Kundrådgivare
Carolina Grönberg
Carolina Grönberg
Kundrådgivare
Aina Glöggler
Aina Glöggler
Kundrådgivare
Lola Sandberg
Lola Sandberg
Kontorschef och Kundrådgivare

Fonus i Sandviken hjälper dig med allt

Vi hjälper dig med allt från planering av begravning och minnesstund, gåvohantering samt val av gravsten och gravvård. Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Familjens Jurist professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder oss och dina närmaste till ett personligt avsked.

Skulle ett möte i hemmiljö passa dig bättre? Vi gör hembesök i hela Sandviken med omnejd: Ockelbo, Torsåker, Ovansjö, Storvik och Lingbo. 

Lokala samarbeten i Sandviken

I samband med en begravning vill man som anhörig eller vän ofta ha hjälp med beställning av blommor till begravningen, detta kan gälla till exempel en kistdekoration, handbuketter, sorg dekorationer med hälsningar eller liknande. Vi samarbetar med flertalet florister i området för att kunna erbjuda bra kvalitet på våra beställningar, vi försöker alltid tänka miljömedvetet och använder gärna en florist med lokal anknytning till den plats där begravningen äger rum. 

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon utomstående ska framföra ett musikstycke, antingen genom sång eller med hjälp av något instrument. För att tillgodose detta har vi manliga och kvinnliga solister samt musiker med lokal anknytning som vi anlitar till uppdraget att ge begravningen den personliga prägel som vi önskar åstadkomma och strävar efter.

Gällande önskemål av mat och dryck vid minnesstund efter en begravning försöker vi alltid att tillgodose kundens önskemål så lång det är möjligt. Vi har ett gott samarbete med många lokala konditorier, caféer och cateringfirmor i Sandviken.

Borgerlig begravning

När det gäller borgerliga begravningar så står svenska kyrkan för lokal genom den begravningsavgift alla svenska medborgare betalar medan vi är behjälpliga med en officiant till ceremonin.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sandviken

Vi finns på Storgatan 20, granne med Sandvikens kyrka och kyrkparken.

Fonus begravningsbyrå i Sandviken täcker inte bara in hjälpbehovet i Sandviken utan även intilliggande orter, från Hofors i väst till Österfärnebo i söder, när det gäller behovet av hjälp och önskemål i samband med en kär familjemedlem eller nära väns bortgång.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sandviken

Besök webbsida